Het 3P webinar  op 8 december 2020 om 19:30 uur (CET) komt er aan. Dan houden Eline en ik het over: "Hoe 3P een burenruzie voorkwam.".

Het volgende live 3P webinar op 8 december: Waar gaat het over?

Geruime tijd geleden werden wij door onze buren benaderd. Of we er bezwaar tegen hadden dat ze op hun dak een dakkapel zouden laten plaatsen. Ze realiseerden zich dat de dakkapel binnen de twee meter van de erfafscheiding geplaatst zou worden, dus daar gelden (gelukkig!) regels voor. Om te beginnen: mijn buren zijn keurige mensen, en willen heel graag de verhoudingen goed houden. Je kunt je echter wel voorstellen dat die dakkapel voor enige ongerustheid zorgde. Vanuit de dakkapel kon je nl. direct in onze tuin en op ons dakterras en in onze slaapkamer kijken. We hebben gelukkig duidelijke afspraken kunnen maken met hen.

Een poosje later was het zover: de dakkapel werd geplaatst. Een keurige dakkapel, hoor, daar niet van! Maar wij schrokken ons een hoedje toen we zagen wat voor een glas er in kwam, van beneden af kon je er behoorlijk doorheen kijken! Dat leek niet volgens de afspraak!

Dat leidde er toe dat we er nogal wat gedachten over kregen. Met als gevolg dat ik in een echte gedachtetrein stapte! Dat was alweer even geleden!

Hoe het afliep? Dan moet je deelnemen aan het volgende gratis live 3P webinar op 8 december, of naderhand de video bekijken! Schrijf je hier in!

Wil je meer weten over het begrip van de drie principes? Op deze pagina leg ik kort uit hoe het begrip werkt. Als je meer wilt lezen, ik heb ook een e-book, wat je hier kunt downloaden. Wil je meer weten over de oorspronkelijke verwoorder en initiator van de drie principes, Sydney Banks, ga dan naar deze site.