Programma: Doe het onmogelijke in 8 blokken.

Dit programma: Doe het onmogelijke in 8 blokken,  helpt je om in een intensief traject van 13 weken het onmogelijke te realiseren. Het bestaat uit zes blokken van twee weken, en één blok van één week, in totaal 90 dagen, waarin je een weekprogramma en iedere dag een dagprogramma krijgt voorgeschoteld. Je krijgt één dag per week vrij om te herstellen en weer energie op te doen. Het is er op gericht om je te ondersteunen om elke droom die je al heel lang koestert, te realiseren.

Tegelijkertijd helpt het programma je om de Drie Principes in je leven te integreren, waardoor je minder zorgen zult leren ervaren, meer zicht krijgt op mogelijkheden, je je beter gaat voelen, en een betere interactie krijgt met de mensen om je heen.

De Drie Principes is een begrip van hoe het leven werkt en hoe jouw denken werkt, waardoor je er beter in slaagt om door het leven te navigeren. Zie het als een klas volgen in levenskunst. Ik ben nog geen mensen tegengekomen die dit begrip niet kunnen begrijpen, en als je het éénmaal omarmt, ontstaan er bijzondere dingen. Mensen die dit programma eerder volgden, waren verbaasd over de synchroniciteit die ontstaat.

Hoe ziet het programma "Doe het onmogelijke in 8 blokken" er uit?

Het programma bestaat uit acht blokken en je begin met een introductie van inlezen dat ik als "Blok 0" beschouw. Daarna volgen 7 "werkblokken" waar je daadwerkelijk aan de slag gaat. (dat even om de verwarring te vermijden, omdat ik het in de titel over 8 blokken heb)

Introductie. (Blok 0)

In deze periode ga je je voorbereiden op je Onmogelijke Project. Dit vergt inleeswerk en een verkenning van het begrip van de Drie Principes. Ik zal je in dit "nulde-blok" begeleiden en toelichten waar nodig. Beschouw dit blok als een introductie in de Drie Principes.

Blok 1.

Week 1: Kiezen: hoe kies ik mijn Onmogelijke Project? Aan het einde van de week heb je een keuze gemaakt voor je project.
Week 2: Creëren: In deze week leer je te creëren. Deze week leer je hoe bij jou het creatieve proces werkt, zodat je daar steeds weer uit kunt putten.

Blok 2.

Week 3: Je innerlijke GPS: Hoe vind ik mijn richting in mijn Onmogelijke Project?
Week 4: Hoe ga ik om met mislukken?: Het belangrijkste wat je moet leren als je jezelf uitdaagt is opnieuw beginnen. Deze week leer ik je om weerbarstig te zijn, om weer op te staan als het even niet lukt.

Blok 3.

Week 5: Het creëren van momentum: Hoe krijg ik mijn Onmogelijke Project in beweging?
Week 6: Hoe zorg ik dat ik controle krijg? Het is belangrijk dat je een gevoel voor progressie ontwikkelt. Deze week leer ik je om daar gevoel voor te ontwikkelen.

Blok 4.

Week 7: Hoe maak ik mijn vooruitgang meetbaar? Deze week leer je hoe je op een bijzondere manier je voortgang meetbaar maakt, zodat je tijdig actie neemt.
Week 8: Gedachten. Wat is de rol van onze gedachten is in relatie tot dingen als tijd, geld, productiviteit en zelfs het onbekende…

Blok 5.

Week 9: Uit de knoop komen. Iedereen die op een gegeven moment een dergelijk project start, komt op enig moment in de knoop te zitten. Deze week leer ik je om jezelf te ontknopen.
Week 10: Ontmoedigingsbestendig worden. De meeste projecten slagen niet omdat degene die het start de moed opgeeft. Deze week leer je allerlei manieren om met ontmoediging om te gaan.

Blok 6.

Week 11: De laatste meters. Deze week leer ik je drie manieren om de laatste dingen te doen om van je project een succes te maken.
Week 12: Te Elfder ure. Wat wil je in deze laatste week nog doen om je te katapulteren of te turbo-boosten? Ik reik je een aantal mogelijkheden aan.

Blok 7:

Week 13: Jouw leven als creatief persoon. In deze afsluitende week hebben we het over jou als schepper, wat je geleerd hebt de afgelopen periode en hoe je daar mee verder kunt.

Waar komt het programma "Doe het onmogelijke in 8 blokken"vandaan:

Wil je weten waar dit programma op gebaseerd is? Kijk dan hier om de beginselen van de Drie Principes te leren kennen. Of download het E-book “Je welbevinden terugvinden” hier. Dan maak je kennis met de onderliggende principes en het begrip. In dit document vind de een overzicht van de resultaten die gedurende de laatste 20 jaar met dit begrip behaald zijn.

"Doe het onmogelijke in 8 blokken" helpt je om de belangrijkste stappen te zetten om een Onmogelijk Project te realiseren in 13 weken. Het is gebaseerd op werk van Michael Neill, Supercoach en Three Principles facilitator. Als je dit programma aanschaft krijg je zijn boek er bij als naslagwerk. Ik heb daarvoor het werkdeel naar het Nederlands vertaald.

Vergis je niet, niet alles is te realiseren in 90 dagen. Soms duurt het gewoon langer omdat je op anderen moet wachten. Als je dit programma afmaakt, heb je alle ingrediënten in huis om succesvol een onmogelijk project te doorlopen. En ik sta je gedurende het traject bij met raad en daad. Ik heb ruim 20 jaar ervaring als coach, dus dat gaat wel lukken.

Ik begeleid je door het proces met op afspraak begeleidende gesprekken en help je waar je vastloopt. Tegelijkertijd krijg je zicht op de Drie Principes, waardoor je leven nooit meer hetzelfde zal zijn. Het programma is dus een mix van jouw activiteit met mijn ondersteuning. Het vergt wel dat je werkelijk betrokken bent bij dit traject.

Je kunt een afspraak direct in mijn agenda plannen om te overleggen, vragen te stellen of een traject te boeken. Hieronder staat een knop die je daarvoor kunt aanklikken.

Referenties:

De afgelopen maanden heb ik mijn fijne collega Monique de Haan mogen begeleiden met haar "switch" naar haar droomwens. Dit is wat ze schreef naar aanleiding van dat traject:

“Ik heb in de afgelopen maanden ervaren hoe het coachtraject van Swier o.b.v. de 3 principes me heeft geholpen om de focus te houden op wat mij echt verder brengt richting mijn doel. De dagelijkse opdrachten zorgden ervoor dat ik me bewuster werd van m'n gedachten en m'n handelen, en van de werking van oorzaak en gevolg. Wat me vooral is bijgebleven en waar ik nog dagelijks mee werk is mezelf “uit de weg te laten gaan” en de gebeurtenissen hun loop te laten nemen, zonder mn koers te verliezen. Op wonderbaarlijke wijze gaat het dan efficiënter dan wanneer ik me ermee bemoei of druk over maak. Mijn doel is nu binnen handbereik, het is nog slechts een kwestie van tijd voordat ik er ben, daar heb alle vertrouwen in. Swier's begeleiding is motiverend en de teksten vond ik inspirerend. Wat ik ook heel plezierig vond is de ontspanning die het hele traject uitstraalt: je bent er dagelijks mee bezig, maar als het een keer niet zo lukt, is dat ook OK. Steeds meebewegen met wat er is, en toch je doel halen. Hoe gaaf is dat! Kortom: het werkt. En dat is natuurlijk het allerbelangrijkste!"

Ataraxia Massage LogoMonique de Haan, 18 januari 2019, Ataraxia - Voor balans in lijf en leven
Doe het onmogelijke in 8 blokken