Losse uren coaching boeken

Losse uren coaching boeken.

Als je dat wilt, kun je ook losse uren coaching boeken.
Ik kan me voorstellen dat je nu even met iets zit, waar je op korte termijn even mee geholpen wilt worden. Daarvoor wil je nu geen volledig traject voor.
Of dat je even niet de middelen hebt om een geheel coachingtraject aan te schaffen. Dan kunnen een paar sessies je wellicht genoeg helpen om verder te gaan.

Je hebt de keuze uit losse uren coaching boeken, of een vijf- of tienritten kaart te bestellen.

Aan de andere kant kan het soms ook heel nuttig zijn om een traject af te spreken. Dat is vooral aan te raden als je het gevoel hebt dat je iets fundamenteels wilt veranderen.

Hoe?

Losse uren coaching boeken doe ik alleen via het Web en op afspraak.
Je hebt dan de keuze uit:

  • Zoom
  • Skype
  • FaceTime

Een keuze kun je boeken via mijn contactformulier of via mijn online agenda, ik neem dan contact met je op voor het maken van een afspraak, of je plant gelijk een afspraak in mijn agenda. We bespreken jouw situatie en ik doen je een voorstel. Ik doe coaching door de gehele week en op maandag, dinsdag en woensdag tussen 19:30 en 20:30 uur. In extreme (nood) gevallen kan het ook in het weekend. Feestdagen zijn uitgesloten.

Ik coach altijd vanuit de Drie Principes, als je daar meer over wil weten en wat dat inhoudt, dan kun je meer vinden op deze pagina. Het is in mijn ervaring en overtuiging niet effectief om dat op een andere manier te doen. De Drie Principes zijn in de wereld gebracht door Sydney Banks, kijk hier om meer over hem te weten te komen. Verder kun je hier terecht voor wat er zoal gedaan wordt met de Drie Principes, en voor research.

Waarom?

Soms is het handig om een één of meer sessies te doen om een relatief kleine vraag te beantwoorden. Dan heeft het voor de vraag die je jezelf stelt geen zin om een uitgebreid traject te hebben. Zo heeft het dan meer zin om één of meer sessies te plannen. En dan is losse uren coaching boeken soms een uitkomst.

Een andere keer wil je snel een antwoord hebben op datgene wat je nu bezighoudt (en je voor de voeten loopt). Dan is het handig om snel een on-line afspraak te maken, om je kwestie snel en adequaat op te lossen.

Verder bied ik de mogelijkheid om een strippenkaart te kopen van 5 of 10 coachingssessies. Op die manier heb je, altijd snel toegang tot een coach die jouw situatie wellicht kent (in ieder geval na 1 sessie) en snel en adequaat kan helpen. Wanneer je die koopt, krijg je een (beperkte) korting op het totaalbedrag van de strippenkaart.

Wanneer?

In de volgende situaties kan het handig zijn om losse coaching uren boeken te overwegen:

  • Je hebt last van een kwestie, maar die is niet ernstig genoeg om een heel traject voor te boeken.
  • Je wil graag iemand hebben waar je van tijd tot tijd kwesties kunt bespreken, op een voor jou passend moment.
  • Je hebt van tijd tot tijd behoefte om met iemand te sparren over levenskwesties, buiten je bestaande sociale context.
  • Je wil de zekerheid hebben dat je op redelijk korte termijn bij een goede coach terecht kan, wanneer er iets speelt.
  • Eigenlijk loopt je leven wel goed, maar soms is het fijn om even "te spiegelen" met iemand anders.

Als je daar vragen over hebt of je wil overleggen, neem dan contact op via de contactpagina of bel me: +31 6 125 25 642.

Je kunt ook direct een afspraak maken in mijn agenda om te overleggen over je vraag, meer informatie te vragen of kennis te maken. klik dan op de onderstaande knop.