Wij hebben de webinars gestopt. Daarvoor in de plaats komt nu een maandelijkse Q&A.

Eline en ik hebben besloten om voorlopig te stoppen met de live webinars, en die maandelijks te vervangen door een vraag en antwoord sessie, één keer per maand.

Inschrijfpagina gratis 3P live Q&A: Waar gaat het over?

Inmiddels ontstaat er een steeds grotere groep die wel eens gesnuffeld heeft aan de principes van Sydney Banks. Vanaf 8 november beginnen Eline Sluys en ik met een uurtje praten over de principes en iedere vraag die je maar kunt hebben over de principes te beantwoorden.

Deze Q&A zal niet opgenomen worden, dus alleen als je je aansluit kun je deelnemen.

In eerste instantie gaan we dit maandelijks doen, op de tweede dinsdag van de maand, en we beginnen om 20:00 uur.

Let even op! Dit webinar dient alleen om kennis en ervaring over de principes uit te wisselen. Eline en ik bouwen graag aan onze kennis, ervaring en reputatie, we wisselen graag uit met anderen, maar dit webinar is niet bedoeld als commercieel aanbod of iets dergelijks.

Inschrijfpagina gratis 3P live Q&Ar: Wat levert het op?

Als je het basisbegrip van de drie principes eigen maakt, krijg je inzicht hoe je daar mee om kunt gaan. Dat levert je in ieder geval een gunstiger verhouding met en een beter begrip van jezelf op. Maar er is meer.

Op het moment dat je begrijpt hoe je voorstellingsvermogen en geheugen samenwerken, gebeuren er nog andere dingen. Je gaat beter functioneren, omdat je minder tijd besteed aan zinloze dingen. Ook kun je beter met anderen omgaan, omdat je meer vanuit bewustzijn anderen tegemoet treedt. Je herkent steeds meer dat het voor hen nét zo werkt, maar voor hen wel nét even anders.

Je creativiteit versterkt omdat je meer vanuit je rust naar dingen kunt kijken en komen er gemakkelijker oorspronkelijke ideeën naar boven. Als laatste (en zeker niet de minste) krijg je inzichten in vragen die je jezelf stelt. Je hebt immers dan de rust gecreëerd om in alle rust te luisteren naar je innerlijke stem, die altijd beschikbaar is om je te adviseren.

Wat is het:

 • Wil je vooraf weten wat de Drie Principes zijn, kijk dan voor een korte beschrijving hier.
  Benieuwd naar nog meer in de diepte: kijk, luister of lees dan naar de video's/audio's/boeken van Sydney Banks.
 • Meer weten over eerdere webinars? Alle video filmpjes zijn hier te vinden. Als je ze liever via YouTube bekijkt, kan dat hier.

Hoe lang duurt het:

 • In principe duurt de live Q&A ongeveer een uur.
 • We beginnen gelijk met vragen of er vragen zijn, zoniet dan beginnen we met een korte introductie die dan opkomt.
 • Rond 21:00 uur zullen we toewerken naar een afsluiting.

Wat is het voor een soort evenement:

 • Het is de bedoeling dat we ca. 20-30 minuten uitleg geven over het begrip en thema is en wat voor een impact die kunnen hebben op je leven.

Begrijp even goed:

 • Deelname aan deze live q&A is gratis en verplicht je tot niets.
 • Het live Q&A wordt niet opgenomen, bij de opgenomen webinars hebben we gemerkt dat dat belemmerend werkt.
 • Het Q&A start met jouw webcam uit, zo dat je privacy gegarandeerd wordt. Dat betekent dat je camera én je microfoon uit staan. Als je dus zichtbaar/hoorbaar wil zijn, zult je die zelf even moeten "aanzetten".
 • Je kunt, indien je dit wilt, je gebruikersnaam verbergen in de video-instellingen van Zoom. Dan zien de anderen (als ook je webcam uit is) een zwart scherm zonder naam.
 • Als je tijdens de Q&A teveel achtergrondgeluid maakt, gun ik mezelf de vrijheid om je te "muten" (=je microfoon uit te zetten). Als je dan toch een vraag wilt stellen of een opmerking wilt plaatsen, kun je een "digitale hand (raise hand)" op te steken, of jezelf te "unmuten". Dat doe je door op het symbooltje van de microfoon te klikken. Beide voorzieningen staan prominent onder in het scherm aangegeven (wel even klikken of "tappen").
 • We nemen de de Q&A niet op.

Inschrijfpagina gratis 3P live Q&A: Over ZOOM:

 • Zoom kun je via allerlei apparaten bekijken. Het eenvoudigst gaat dat via je web-browser, in de uitnodiging staat een link naar de sessie. Je kunt ook een app(licatie) downloaden en installeren voor je desk-/laptop, je tablet en de meeste telefoons.
  Ik heb goede ervaringen met Zoom qua verbindingskwaliteit en stabiliteit. Het werkt het gemakkelijkst via een internet/WiFi aansluiting, via 4G is het (meestal) ook goed te doen, al kost dat wel de nodige Megabits (ca. 10 Mb per minuut) van je bundel. Je kunt ook via telefoon inloggen, en alleen het geluid meemaken. Er zijn daarvoor inbelnummers, die kun je hier vinden.
 • Wij gebruiken al ruim twee jaar Zoom als videoverbindingsplatform. Zoom is voor ons een kwalitatief goed platform, met stabiele verbindingen en goede kwaliteit opnamen. Daarom blijven wij er vooralsnog mee doorgaan.
 • Waarom moet je je eerst inschrijven? We willen zorgen dat niet jan en alleman toegang krijgt tot het webinar om "Zoombombing" (ongewenst de Zoom sessie verstoren) te voorkomen. Daarom vragen we je om je in te schrijven. Als extra krijg je ook mijn e-book "Je welbevinden terugvinden." waarin ik wat uitgebreider beschrijf hoe 3P begrepen kan worden, aangeboden ter download.

Inschrijven op "Inschrijfpagina gratis 3P live Q&A"

Ik hoop dat ik met het hierboven staande je informatiebehoefte een beetje heb vervuld, en kijk er naar uit om je te "zien" tijdens de live Q&A. Vul je gegevens op het onderstaande formulier in om je in te schrijven. Kun je onverhoopt toch niet deelnemen, krijg je in ieder geval de link naar de opname van het webinar, zodra die beschikbaar is. Mocht je al ingeschreven zijn op mijn maillijst: je krijgt separaat (altijd een dag van tevoren) een persoonlijke uitnodiging met de link (en toegangscode) naar het webinar (als je "webinars" heb aangegeven als interesseveld). Je kunt altijd de instellingen van je account aanpassen in de link onderaan in de uitnodigingsmail met als kopje "je voorkeuren aanpassen".

Hoe verder?

Door dit formulier in te vullen en te verzenden, wordt je ingeschreven voor de live Q&A en kom je op mijn maillijst te staan. Zodra je je opgegeven hebt voor mijn maillijst, krijg je automatisch ook een link naar het E-book "Je welbevinden terugvinden" toegestuurd. Ik stuur je, eenmaal opgegeven, na afloop van ieder webinar, de link naar het videobestand van het webinar toe.

Je krijgt tegelijkertijd een paar keuzen om op de hoogte gehouden te worden via mijn maillijst. Vink daarbij minstens het vakje "Q&A/Webinars" aan, dan houd ik je daarvan op de hoogte. Als dat je teveel mailverkeer wordt, kun je je altijd uitschrijven onderaan iedere mail die ik je stuur.

We kijken er naar uit om je binnenkort om 19:30 uur te begroeten op Zoom!

Inschrijfpagina gratis 3P live webinar