Video's met praktische uitleg van de drie principes

In de onderstaande pagina "Video's met praktische uitleg van de drie principes."geef ik steeds uitleg van hoe een bepaald levenselement bekeken kan worden vanuit de Drie Principes.

Let even op: Mijn kennis van de Drie Principes ontwikkelt continue door. Deze Videos met uitleg 3P voor jou zijn dan ook alleen maar zo goed als mijn begrip van het gedachtegoed van de Drie Principes op dat moment. Ik leer nog iedere dag, dus er zullen in de toekomst echt nog wel momenten zijn dat ik denk: "Hoe heb ik dat toen zó kunnen verwoorden! 🙁 🙁 🙁

Ik zal van tijd tot tijd dus wellicht filmpjes vervangen door filmpjes waar ik vind dat ik het beter in verwoord. De meeste filmpjes maak ik op dinsdagavond, elke twee weken. Als je je aanmeldt op mijn maillist kun je daar aanklikken dat je interesse hebt voor de webinars. Dan krijg je én een uitnodiging voor de volgende, én krijg je de link van de video op YouTube toegestuurd. Je kunt ze ook allemaal onderstaand bekijken. Als alternatief kun je je ook abonneren op mijn YouTube kanaal, zodat zij je op de hoogte stellen als er iets nieuws is geplaatst.

Ik hoop dat ik langzaam maar zeker mijn video-skills wat verbeter! 😉

Wil je eerst wat meer (beknopte) uitleg over wat het gedachtegoed van de Drie Principes is? Kijk dan op deze pagina, en je kunt een korte omschrijving lezen. Wil meer informatie? Dan kun je op deze pagina een e-book downloaden. Ten slotte kun je op deze site de materialen van Sydney Banks lezen, beluisteren, bekijken. Hij was degene die de Drie Principes oorspronkelijk verwoord heeft.

Hier volgen een aantal Videos met uitleg 3P voor jou over aspecten in je leven die 3P gemakkelijker maakt: