Zoom sessie met Natasha Swerdloff en Dicken Bettinger een groot succes! (video beschikbaar!)

Gisteravond hielden we de zoom sessie met Natasha Swerdloff en Dicken Bettinger, ter gelegenheid van de introductie van "Thuiskomen". Dat is de Nederlandse vertaling van "Coming Home". Gezien het aantal deelnemers (60!) was dit een groot succes. Natasha en Dicken hebben uitgebreid uitgelegd hoe het schrijven van het boek tot stand kwam en hoe ze steeds weer konden terugvallen op hun "inner wisdom" die hun creativiteit voedde.

Daarna was er uitgebreid ruimte om vragen te stellen over het boek en over elke vraag die maar bij wie dan ook opkwam. Het werd een prettige sessie waar veel deelnemers genoten van de atmosfeer, en Nathasha en Dicken alle ruimte namen om vragen te beantwoorden. Zo kwamen er vragen over keuzevrijheid aan bod, over hoe om te gaan met "in het nu zijn", of hoe je aan kunt  kijken tegen verbondenheid met resultaten. De sfeer was prettig en veilig en ik denk dat veel mensen deze zoom sessie er als een bijzonder aangename sessie hebben ervaren.

De registratie van deze sessie staat inmiddels op YouTube, maar je kunt de video ook hier en de audio hier beluisteren. Als je wilt, kun je je abonneren op mijn YouTube kanaal, dan wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste video's.

Al met al was de Zoom sessie met Natasha Swerdloff en Dicken Bettinger een fijne avond, waar we met veel genoegen aan terug denken.

Wil je meer weten over het begrip van de drie principes? Op deze pagina leg ik kort uit hoe het begrip werkt. Als je meer wilt lezen, ik heb ook een e-book, wat je hier kunt downloaden. Wil je meer weten over de oorspronkelijke verwoorder en initiator van de drie principes, Sydney Banks, ga dan naar deze site.