On-Line of Remote Coaching

Wat is het?

Je wilt graag ondersteuning maar hebt -op dit moment- niet de gelegenheid om daarvoor af te reizen naar een coach. Dat kan nu, met on-line of remote coaching.

Je hebt behoefte aan ondersteuning op moment dat het jóu uitkomt. En hoewel er uiteindelijk niets boven een persoonlijk contact gaat, heb je op dit moment niet de gelegenheid om daarvoor af te reizen naar de locatie waar jouw eventuele coach zich bevindt. Dus maken we gebruik van de uitstekende infrastructuur van het Nederlandse Internet om via Skype, Facetime of Zoom te coachen.

Daarnaast geeft dze infrastructuur de mogelijkheid om gecoacht te worden als het jóu uitkomt, of je de gelegenheid om dán ondersteuning te krijgen wanneer je het het hardst nodig hebt.

Kun je dat betalen?

Veel organisaties werken volgens een cafetaria model bij hun HR-ondersteuning. Doordat ik mijn coaching in blokken aanbied, kun je meestal wel een aantal sessies bekostigen vanuit het budget waar je van daaruit de beschikking over hebt. Dat geeft je flexibiliteit en door de krachtige effectiviteit van Drie Principes coaching kun je vaak met al een vijf strippen coaching kaart een stuk verder komen. En ik merk dat ik door de krachtige werking van het begrip van de Drie Principes steeds minder tijd nodig heb om méér te bereiken met mensen. Nu beschikbaar als on-line of remote coaching.

Hoe werkt het?

Het werkt als volgt. Je neemt contact op via mijn contactpagina of je maakt een afspraak via mijn online agenda. Dan kunnen we eerst kennismaken en kun jij bepalen of ik de juiste coach voor jou ben. Ik geef je een inschatting van hoeveel sessies ik denk dat je nodig hebt. Dan geef ik een advies  om een paar losse sessies te doen of dat je een strippenkaart koopt. Via mijn on-line agenda kun je zelf de sessies plannen.   Het eerste gesprek plan ik extra tijd in (die niet verrekend wordt) om je situatie voor mij volledig helder te krijgen. Zo kunnen we het maximale uit de eerste sessie halen. De vervolgsessies plannen we -als je dat wilt- na de eerste sessie. Je kunt ook wachten tot je weer behoefte hebt om een gesprek te voeren. Zo krijg je maximale flexibiliteit, en kan on-line of remote coaching je daarbij bijstaan.

Wat levert het je op?

De meeste mensen met wie ik spreek voelen zich na het eerste gesprek al veel lichter. Om het begrip van de Drie Principes bij jou te laten landen gaat me steeds beter af. Ik merk dat mijn coachingtrajecten steeds korter worden, omdat mensen steeds eerder echte verlichting ervaren. Om een voorbeeld te geven, vorig jaar heb ik een cabaretier in vier gesprekken geholpen, die last had van paniekaanvallen. Voor een dame die al een poos worstelde met een burn-out en daar maar niet uit kwam, waren twee gesprekken genoeg om weer op de weg omhoog te komen. Iemand anders, die depressief bij me langs kwam, was na vier gesprekken weer zover, dat ze een eigen bedrijfje begon. Let wel, deze mensen doen het uiteindelijk allemaal zelf. Het belangrijkste wat ik doe, is ze in de juiste richting sturen.

Wat betekent dat voor jou?

Ik verander niets aan jou, ik leer je alleen begrijpen dat je tot dusverre een verkeerd begrip van het menselijke systeem is geleerd. Daarin ben je geconditioneerd door alles wat je tot dusverre geleerd hebt en wat via de media naar je toe komt (want die begrijpen het ook niet). Je blijft dus volledig wie je bent, sterker nog, je zult nog meer jezelf worden. Het begrip van de Drie Principes is eenvoudig. Iedereen kan dat begrijpen, het vergt alleen enige oefening en consistentie om het in je leven in te bouwen (ook omdat je tot dusverre volgens een ander paradigma hebt geleefd).

Voorbeelden?

Dit zijn bijvoorbeeld dingen die je gaat merken als je de Drie Principes integreert in je leven:

  • Stressvolle situaties kunt je beter hanteren
  • Anderen die druk op je uit proberen te oefenen hebben minder impact op je
  • Veel alledaagse zorgen en beslommeringen zullen van je af vallen waardoor je rustiger wordt
  • Je vind nieuwe energie (omdat je je minder druk maakt)
  • Denken word helderder
  • Je creativiteit neemt toe
  • Mensen voor je winnen gaat je beter af
  • Je zult beter in staat zijn om te genieten van je geluksmomenten
  • Omdat je rustiger bent, krijg je meer respect van anderen

Als je mij niet gelooft, kijk dan wat er over een periode van ca. 20 jaar is vastgelegd aan resultaten op deze pagina. Aan deze pagina zijn ook een reeks van video's gekoppeld die vol zitten met referenties, uitleg hoe de Drie Principes werken, en voorbeelden. Ook zijn er verslagen van seminars, conferenties en ander materiaal.

Alternatief?

Wat is het alternatief? Persoonlijke coaching. Je kunt sinds kort ook compacte modules "inkopen" voor 3 of 5 sessies Coaching-Light. Ga voor een beschrijving van dit aanbod naar deze pagina. Je vind hier een uitgebreide beschrijving van wat er hier mogelijk is. Je kunt op deze pagina ook links vinden van Coaching-Light aanbod in de Coaching Webshop.

Ik sta natuurlijk altijd open om voor jou specifiek een aanbod te maken voor jouw unieke situatie. Dat wordt dan een aanbod op maat, helemaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. En daar geef ik een resultaatgarantie op. Ik heb in al mijn 20 jaar als coach slechts één keer iemand niet kunnen helpen, en dat was iemand met psychische klachten, toen ik nog niet bekend was met de Drie Principes. Nu kan ik zo iemand óók helpen.

Je kunt altijd een afspraak direct in mijn agenda plannen om te overleggen, vragen te stellen of een traject te boeken. Onderaan deze pagina staat een grote knop die je daarvoor kunt aanklikken.

On-Line of Remote Coaching