Intensieve Drie Principes Driedaagse voor groepen

Intensieve Drie Principes Driedaagse voor groepen.

Het programma Intensieve Drie Principes Driedaagse voor groepen is een transformationeel groepsgesprek over de drie principes van drie keer 3-4 uur per dag.  Dit programma is specifiek voor mensen die liever binnen een groep met mij door een transformatie te lopen. Als je liever in individueel deelneemt aan een dergelijk programma, dan is dit een betere optie voor je. Dit programma is met opzet opgezet om voor een groep een betaalbaarder alternatief aan te bieden. Het programma is ook beschikbaar voor bedrijfsgroepen, het wordt echter altijd buiten de bestaande kantooromgeving uitgevoerd. Neem daarvoor contact met me op via de contactpagina of plan een afspraak in via de onderste knop

Ik plan dit programma Intensieve Drie Principes Driedaagse voor groepen bij voorkeur in drie dagen achter elkaar, in een weekend. Daarbij is er in de rest van de dag ruimte voor (zelf)onderzoek, studie, reflectie en bezinning. De Intensieve Driedaagse wordt gehouden op een externe locatie en kan, als daar behoefte aan is, aan een wandeling aan kan worden gekoppeld. Als je behoefte hebt om daarna naar huis te gaan, kan dat ook. Er wordt iedere dag koffie, thee en een lunch bij aangeboden.

Wat is een transformationeel gesprek? Dat is een betekenisvol gesprek over de aard van de menselijke ervaring. We hebben een gesprek over het begrip van de Drie Principes en de aard van Mind, Consciousness en Thought. Het programma is (voorlopig) gebaseerd op het boek van Michael Neill: The Inside-Out Revolution. Je ontvangt dit boek bij het programma als naslagwerk. Ik zal daarnaast ook naar jouw en mijn behoefte eigen elementen invoegen.

Details

Ik heb voor dit jaar vijf weekenden gereserveerd voor dit programma. Dat zijn:

 • 17 tot en met 19 april 2020
 • 12 tot en met 14 juni 2020
 • 28 tot en met 30 augustus 2020
 • 16 tot en met 18 oktober 2020
 • 18 tot en met 20 december 2020

Als je met minimaal 3 inschrijvingen (maximaal 5) komt, kunnen we mogelijk een extra blok creëren om deze data heen.

Het programma is per dag steeds als volgt opgebouwd:

 1. Wat belemmert je nu? (eerste dag, schriftelijke activiteit)
 2. Start met transformationeel gesprek
 3. Zelfstudie/reflectie, ruimte voor overleg
 4. Gezonde Lunch
 5. Transformationeel gesprek
 6. Zelfstudie/reflectie, ruimte voor overleg
 7. Afsluiting van de dag (en evaluatie op het einde van de driedaagse)

Tijdsblok is van 10:00 tot 17:00 uur.

Ik verwacht dat je voor de sessies voor jezelf hebt vastgesteld welke dingen in jouw leven oplossing verdienen. Dat bespreken we de eerste dag, en de laatste dag weer, zodat we weten wat er al opgelost is, en wat nog niet.

Programma:

Dag 1: Het verschuiven van je fundament.

 1. Het transformationele gesprek.
 2. De Drie Principes.
 3. Het enige wat je hoeft te weten.

Dag 2: De mogelijkheden uitbreiden

 1. Een formule voor wonderen.
 2. De gratie van het systeem.
 3. De waarde van een lege geest.

Dag 3: De droom leven

 1. Leren hoe te gedijen.
 2. De paradox van resultaten.
 3. Voorbij de bekrachtiging.
 4. Evaluatie van wat er al is bereikt.

Basisregels voor het programma.

 • Dit programma wordt altijd uitgevoerd in een prettige omgeving en de locatie is afhankelijk van het aantal inschrijvingen.
 • De minimumgrootte die ik nu hanteer is 3 deelnemers.
 • Maximaal heb ik de grootte van de groepen voorlopig nog begrensd tot 5 deelnemers. (Dit kan in de nabije toekomst veranderen)

Na de Driedaagse

Na de driedaagse voorziet het programma in een drietal individuele gesprekken van maximaal 1,5 uur over jouw voortgang, zodat je begeleid wordt om:

 • De Drie Principes verder te integreren in je leven, je werk.
 • Te wennen aan het “forget-remember-forget”-effect waar vrijwel iedere nieuwe aspirant (en trouwens ook iedere ervaren) drie principes student "last" van heeft, en wat voor iedereen gewenning nodig heeft. Het beleven van de wereld vanuit een nieuw paradigma is niet voor iedereen onmiddellijk “gesneden koek”. Het vergt soms wat ondersteuning om uit je oudere paradigma over te schakelen naar een nieuw paradigma. Terugvallen in oud begrip overkomt ook doorgewinterde Drie Principes adepten nog. Gelukkig wordt het steeds minder en pak je steeds sneller de draad op. Laat ik het zo zeggen: "Je grotere veerkracht heeft wat tijd nodig om op te bouwen."
 • Opkomende vragen te beantwoorden.

Wanneer is dit een programma voor jou?

Resultaat:

Je krijgt na dit programma Intensieve Drie Principes Driedaagse voor groepen een beter inzicht hoe jij je leven ervaart via je gedachten. Dat betekent dat er veel stress van je af zal vallen, dat je lichter gaat leven, je gemakkelijker zult teruggaan naar die lichtere vorm van leven na dit programma. Als bonus zul je meer in verbinding komen met je eigen diepere wijsheid, waardoor je creatieve flexibiliteit enorm kan toenemen.

Mensen die deelnamen aan dit soort programma's rapporteerden onder meer:

 • Het leven wordt gemakkelijker.
 • Dingen waar je je hele leven al mee worstelde, vallen zomaar weg.
 • Een lichter gevoel van leven, omdat dagelijkse zorgen wegvallen.
 • Algeheel gevoel van rust, ook in een hectische omgeving.
 • Stress heeft een veel lagere invloed op je en als je stress hebt, beïnvloedt het je minder.
 • Toegang tot je eigen diepere wijsheid, waardoor ook je creativiteit aanzienlijk kan toenemen.
 • Diepe transformerende inzichten over bepaalde situaties in hun leven, die slepende kwesties oplossen
 • Bij tegenslag ervaar je een grotere veerkracht, waardoor die tegenslag als minder "drukkend" wordt ervaren. Daarnaast krabbel je sneller op na een tegenslag.
 • Door de uitwisseling met andere deelnemers wordt inzicht en begrip van de Drie Principes versterkt, waardoor je ook met meer mededogen naar anderen leert te kijken.

Je zult erg verbaasd zijn wat er nog over is van de dingen, die je voor dit traject nog als een probleem zag.

Na dit programma Intensieve Drie Principes Driedaagse voor groepen ben je in staat om zelf ook een transformationeel gesprek met andere mensen te voeren. Je kunt dan de Drie Principes naadloos, als je dat wenst, in je bestaande je leven en je werk of zelfs je coaching-aanpak, integreren. Dat geeft de ander rust, vertrouwen en bijzondere resultaten. (Onder voorbehoud dat je daarmee de basisuitgangspunten van de Drie Principes geen geweld aandoet.) Het belangrijkste is daarbij dat je beseft dat de Drie Principes een methodeloos begrip is, dus er hoeft niets gedaan (!) te worden.

Hoe gaan we verder als je besluit dat je dit wilt?

Je hebt een paar keuzen:

 1. Je maakt via onderstaande knop een afspraak om te overleggen of je op "de lijst" kan komen te staan.
 2. Neem contact op omdat je ineens een groep wilt aanmelden. (of je bestelt ineens een groter aantal van dit product). Aanmelden kun je hier doen.

Ik kijk er naar uit om met je/jullie aan de slag te gaan.

Wil je weten waar dit programma op gebaseerd is?

Kijk dan hier om de beginselen van de Drie Principes te leren kennen. Als je je opgeeft voor mijn maillist krijg je gratis een link het E-book toegestuurd . Dan maak je kennis met de onderliggende principes en het begrip. In dit document vind de een overzicht van de resultaten die gedurende de laatste 20 jaar met dit begrip behaald zijn.