Het kleine stresshanteringsboekje

Het kleine stresshanteringsboekje

Zeven 3P zienswijzen over stress

Onderaan deze pagina kun je het e-book "Het kleine stresshanteringsboekje" downloaden. in dit boekje leg ik uit hoe je stress ook kunt begrijpen waardoor het ineens een veel minder grote rol in je leven kan gaan spelen.

Wat ik doe in het boekje is uitleggen hoe stress werkt in het menselijk systeem, waardoor je begint te begrijpen hoe je zelf je stress opbouwt. En even zo goed weer kunt afbreken. Dat het in feite te maken heeft met jouw manier van kijken naar hoe je ervaring tot stand komt, en dat je daar zelf een grote vinger in de pap hebt.

Met hulp van de tips uit Het kleine stresshanteringsboekje kun je langzaam maar zeker grip krijgen op je eigen stress. Je je leert begrijpen waar het vandaan komt. Zodat stress teruggebracht kan worden naar de rol die het hoort te hebben: die van een waarschuwingsmechanisme.

Wat brengt het?

Ik leg je onder meer uit waarom stress eigenlijk niet bestaat (behalve degene die je zelf maakt), dat het niet verstandig is om al je gedachten serieus te nemen, dat we onze eigen grootste vijand zijn bij stress, en dat het helemaal niet goed is om een hoge tolerantie tegen stress te hebben.

Na het lezen van dit boekje kun je met een frisse blik aan de slag gaan om je stress "te lijf te gaan". Je zult je merken dat, bij juiste toepassing, je stress ineens een stuk lager wordt. Het is boekje in totaal maar 16 pagina's dus zelfs voor de grootste boekenhater best door te komen. Kun jij maandag fris aan de slag.

Download “Het Kleine Stresshanteringsboekje”

Zeven-3P-zienswijzen-over-stress-1.3.pdf – 1004 keer gedownload – 167,63 KB

Wil je meer weten over het begrip van de drie principes? Op deze pagina leg ik kort uit hoe het begrip werkt. Als je meer wilt lezen, ik heb ook een e-book, wat je hier kunt downloaden. Wil je meer weten over de oorspronkelijke verwoorder en initiator van de drie principes, Sydney Banks, ga dan naar deze site.