Intensieve Drie Principes Driedaagse voor individuen.

Het programma Intensieve Drie Principes Driedaagse voor individuen is een transformationeel gesprek over de drie principes van drie keer 3-4 uur per dag.  Dit programma is specifiek voor iemand die behoefte heeft om een persoonlijk traject met mij door te lopen. Als je liever in een groep deelneemt aan een dergelijk programma, dan is dit een betere optie voor je.

Ik plan dit bij voorkeur achter elkaar, waarna er in de rest van de dag ruimte is voor reflectie en bezinning. De Intensieve Driedaagse wordt gehouden op een externe locatie, waarna, als daar behoefte aan is, er een wandeling aan kan worden gekoppeld. Als je behoefte hebt om daarna naar huis te gaan, kan dat ook. Er wordt iedere dag koffie, thee en een lunch bij aangeboden. Wat is een transformationeel gesprek? Dat is een betekenisvol gesprek over de aard van de menselijke ervaring. We hebben een gesprek over het begrip van de Drie Principes en de aard van Mind, Consciousness en Thought. Het programma is (voorlopig) gebaseerd op het boek van Michael Neill: The Inside-Out Revolution. Je ontvangt dit boek bij het programma als naslagwerk. Ik zal echter ook naar jouw en mijn behoefte eigen elementen invoegen.

Ik vraag je voor aanvang van de driedaagse een lijst te maken van de dingen die je wil oplossen in je leven. Daar gaan we dan mee aan de slag.

Dag 1: Het verschuiven van je fundament.

 1. Het transformationele gesprek.
 2. De Drie Principes.
 3. Het enige wat je hoeft te weten.

Dag 2: De mogelijkheden uitbreiden

 1. Een formule voor wonderen.
 2. De gratie van het systeem.
 3. De waarde van een lege geest.

Dag 3: De droom leven

 1. Leren hoe te gedijen.
 2. De paradox van resultaten.
 3. Voorbij de bekrachtiging.

Nazorg:

Na de driedaagse voorziet het programma in een zestal individuele gesprekken van maximaal 1,5 uur over jouw voortgang, zodat je begeleid wordt om:

 • De Drie Principes te integreren in je leven, je coaching, je werk.
 • Te wennen aan het “forget-remember-forget”-effect waar vrijwel iedere nieuwe aspirant Drie Principes student "last" van heeft, en wat voor iedereen gewenning nodig heeft. Het beleven van de wereld vanuit een nieuw paradigma is niet voor iedereen onmiddellijk “gesneden koek”. Het vergt soms wat ondersteuning om uit je oudere paradigma over te schakelen naar een nieuw paradigma. Terugvallen in oud begrip overkomt ook doorgewinterde Drie Principes adepten nog. Gelukkig wordt het steeds minder en pak je steeds sneller de draad op. Laat ik het zo zeggen: "Je grotere veerkracht heeft wat tijd nodig om op te bouwen."
 • Opkomende vragen te beantwoorden.

Resultaat:

Je krijgt na dit programma Intensieve Drie Principes Driedaagse voor individuen een beter inzicht hoe jij je leven ervaart via je gedachten. Dat betekent dat er veel stress van je af zal vallen, dat je lichter gaat leven, je gemakkelijker zult teruggaan naar die lichtere vorm van leven na dit programma. Als bonus zul je meer in verbinding komen met je eigen diepere wijsheid, waardoor je creatieve flexibiliteit enorm kan toenemen.

Mensen die deelnamen aan dit soort programma's rapporteerden onder meer:

 • Dingen waar je je hele leven al mee worstelde, vallen zomaar weg.
 • Een lichter gevoel van leven, omdat dagelijkse zorgen van hen afvielen.
 • Algeheel gevoel van rust, ook in een hectische omgeving.
 • Stress heeft een veel lagere invloed op hen
 • Toegang tot je eigen diepere wijsheid, waardoor je creativiteit aanzienlijk kan toenemen.
 • Diepe transformerende inzichten over bepaalde situaties in hun leven, die als vanzelf oplosten.
 • Bij tegenslag een grotere veerkracht, waardoor die tegenslag als minder "drukkend" wordt ervaren.

Je zult erg verbaasd zijn wat er nog over is van de dingen, die je voor dit traject nog als een probleem zag.

Na dit programma Intensieve Drie Principes Driedaagse voor individuen ben je in staat om zelf ook een transformationeel gesprek met andere mensen te voeren. Daarna kun je de Drie Principes naadloos, als je dat wenst, in je bestaande je leven en je werk of zelfs je coaching aanpak, kunt integreren. Dat geeft de ander rust, vertrouwen en bijzondere resultaten. (Onder voorbehoud dat je daarmee de basisuitgangspunten van de Drie Principes geen geweld aandoet.) Het belangrijkste is daarbij dat je beseft dat de Drie Principes een methodeloos begrip is, dus er hoeft niets gedaan (!) te worden.

Klik op onderstaande button om een afspraak te plannen om vrijblijvend vragen te stellen of direct een sessie te boeken. Je kunt ook hier contact opnemen, ook dan reageer ik zo snel mogelijk.

Wil je weten waar dit programma op gebaseerd is? Kijk dan hier om de beginselen van de Drie Principes te leren kennen. Als je je opgeeft voor mijn maillist krijg je gratis een link het E-book toegestuurd. Dat kan onderaan iedere pagina van deze site. Dan maak je kennis met de onderliggende principes en het begrip. In dit document vind de een overzicht van de resultaten die gedurende de laatste 20 jaar met dit begrip behaald zijn.

Intensieve Drie Principes Driedaagse voor individuen