Op 4 augustus 2020 om 19:30 uur (CET) houden Eline en ik het volgende gratis live webinar over: "Wat maakt 3P anders"

Inschrijfpagina gratis 3P live webinar: Waar gaat het over?

Velen hebben het al geprobeerd. Mindfulness, Law Of Attraction (LOA), Tapping, Rationeel Emotieve Therapie, Meditatie, Hart-coherentie, Delphi-methode, gedragstherapie... En ze werken allemaal. Even. Maar daarna zak je weer terug in je eerdere staat. En voel je je weer beroerd. Al die methoden zijn gebaseerd op "dat je iets moet doen" om je beter te voelen. Maar zodra het effect van die tijdelijke ingreep verdwenen is, kun je je zomaar maar weer beroerd voelen. Dat komt omdat je bezig bent met symptoombestrijding, en niet met de kern van waar het vandaan komt.

Is er nou geen manier om je altijd gelukkig en in balans te voelen? Om heel eerlijk te zijn, nee. Wat wel kan, is je minder vaak beroerd te voelen, eerder te herkennen dat je in een negatieve spiraal zit en door bewuster om te gaan met jouw eigen menselijke systeem.

Wat levert dat op voor jou?

 • Je merkt dat je gelijkmatiger wordt.
 • De dalen waar je in terecht komt worden minder diep, en duren korter.
 • Je leert begrijpen hoe het achterliggende systeem werkt, waardoor je zelf weer achter je eigen levensstuur kunt plaatsnemen.
 • Mensen gaan je aardiger vinden, sterker nog, je wórdt ook aardiger!
 • Je stressniveau zakt.
 • Omdat je meer rust uitstraalt, zijn mensen meer geneigd om naar je te luisteren.
 • Je effectiviteit gaat omhoog.

Het webinar

Daar gaan we het in het komend webinar over hebben.  We laten je zien hoe je, als je je eigen mentale systeem leert snappen meer rust krijgt. En dat je met symptoombestrijding echt niet verder komt. Je haalt daarmee een heleboel "ballast" van je schouders. Waardoor je je vrijer kunt bewegen en betere resultaten haalt, omdat je gaat snappen waar je op moet letten.

Hoe dat werkt? Daar vertellen we je het in het gratis 3P live webinar over. En je kunt zoveel vragen stellen als je maar wilt.

Inschrijfpagina gratis 3P live webinar: Wat levert het op?

Als je het basisbegrip van de drie principes eigen maakt, krijg je inzicht hoe je daar mee om kunt gaan. Dat levert je in ieder geval een gunstiger verhouding met jezelf op. Maar er is meer. Op het moment dat je begrijpt hoe je voorstellingsvermogen en geheugen samenwerken, gebeuren er nog andere dingen. Je gaat beter functioneren, omdat je minder tijd besteed aan zinloze dingen. Ook kun je beter met anderen omgaan, omdat je meer vanuit bewustzijn anderen tegemoet treedt, en dus herkent dat het voor hen nét zo werkt, maar voor hen wel nét even anders. Je creativiteit versterkt omdat je meer vanuit je rust naar dingen kunt kijken en komen er gemakkelijker oorspronkelijke ideeën naar boven. Als laatste (en zeker niet de minste) krijg je inzichten in vragen die je jezelf stelt. Je hebt immers dan de rust gecreëerd om in alle rust te luisteren naar je innerlijke stem, die altijd beschikbaar is om je te adviseren.

Wat is het:

 • Wil je vooraf weten wat de Drie Principes zijn, kijk dan voor een korte beschrijving hier.
  Benieuwd naar nog meer in de diepte: kijk, luister of lees dan naar de video's/audio's/boeken van Sydney Banks.
  Overigens: Als je je opgeeft voor het webinar en je bevestigd je inschrijving, krijg je automatisch mijn e-book toegestuurd.
 • Meer weten over eerdere webinars? Alle video filmpjes zijn hier te vinden. Als je ze liever via YouTube bekijkt, kan dat hier.
 • Overigens kun je ook alle "audio-only" versies downloaden van mijn site, ga daarvoor naar deze pagina. Je kunt ze dan bijvoorbeeld van je telefoon beluisteren op ieder moment dat jij wilt.

Hoe lang duurt het:

 • In principe duurt het live webinar ongeveer een uur.
 • We beginnen met een stuk inleiding dat ca. 20-30 minuten duurt.
 • Daarna volgt het interactieve deel. Er is dan ruimte voor vragen en discussie.
 • Als er daarna nog behoefte aan is, kunnen we persoonlijke vragen beantwoorden, waarbij de vragensteller mag kiezen of dat in de video komt of niet.
 • Het eerste en tweede deel worden altijd opgenomen en later gepubliceerd op YouTube, zodat anderen daar ook van kunnen leren.
 • Als je een persoonlijke vraag hebt kun je altijd via de onderste button een afspraak direct in mijn agenda plaatsen, dan kun je die vraag voorleggen.

Wat is het voor een soort webinar:

 • Het is de bedoeling dat we ca. 20-30 minuten uitleg geven wat het begrip en thema is en wat voor een impact die kunnen hebben op je leven.
 • Er is een tweede deel, dat is bedoeld als interactief. je kunt daar vragen stellen en we kunnen discussiëren over het onderwerp van het webinar of elk ander onderwerp. Het tweede deel is vaak veel meer toegespitst op concrete vragen van de deelnemers en geeft vaak aanleiding tot interessante discussies.
 • Na ca. een uur sluiten we -in overleg met de deelnemers-  het webinar officieel af. Er is dan nog ruimte voor persoonlijke vragen die men wil delen met de groep aanwezigen. We zullen dan expliciet vragen of degene die de persoonlijke vraag stelt, akkoord gaat met opname. Zo niet, dan zetten we de opname uit.

Begrijp even goed:

 • Deelname aan dit live webinar is gratis en verplicht je tot niets.
 • Het live webinar start met jouw webcam uit, zo dat je privacy gegarandeerd wordt. Dat betekent dat je camera én je microfoon uit staan. Als je dus zichtbaar/hoorbaar wil zijn, zult je die zelf even moeten "aanzetten".
 • Je kunt, indien je dit wilt, je gebruikersnaam verbergen in de video-instellingen van Zoom. Dan zien de anderen (als ook je webcam uit is) een zwart scherm zonder naam.
 • Als je tijdens het webinar teveel achtergrondgeluid maakt, gun ik mezelf de vrijheid om je te "muten" (=je microfoon uit te zetten). Als je dan toch een vraag wilt stellen of een opmerking wilt plaatsen, kun je een "digitale hand (raise hand)" op te steken, of jezelf te "unmuten" (door op het symbooltje van de microfoon te klikken). Beide voorzieningen staan prominent onder in het scherm aangegeven (wel even klikken of "tappen").
 • We nemen de eerste twee delen van het webinar op en stellen het nadien openbaar beschikbaar. Dat betekent dat als je je webcam aanzet, je ook voor iedereen zichtbaar zult zijn, als je een opmerking plaatst of voldoende geluid maakt. Als we er toe overgaan om na het webinar nog wat "door te gaan" zullen we -op verzoek- de opname stoppen, en kunnen we "onder ons" even verder praten. Je kunt altijd rechts boven in het scherm zien of de opname nog loopt, met een rood opname symbooltje. Dus als het je niet bevalt, kun je onmiddellijk je deelname beëindigen.

Inschrijfpagina gratis 3P live webinar: Over ZOOM:

 • Zoom kun je via allerlei apparaten bekijken. Het eenvoudigst gaat dat via je web-browser, in de uitnodiging staat een link naar de sessie. Je kunt ook een app(licatie) downloaden en installeren voor je desk-/laptop, je tablet en de meeste telefoons.
  Ik heb goede ervaringen met Zoom qua verbindingskwaliteit en stabiliteit. Het werkt het gemakkelijkst via een internet/WiFi aansluiting, via 4G is het (meestal) ook goed te doen, al kost dat wel de nodige megabytes of zelfs gigabytes van je bundel. Je kunt ook via telefoon inloggen, en alleen het geluid meemaken. Er zijn daarvoor inbelnummers, die kun je hier vinden.
 • Er is de laatste tijd nogal wat negatieve kritiek over Zoom gepubliceerd. De belangrijkste punten waren de beveiliging, de ongeautoriseerde samenvoeging van jouw gegevens en het zogenaamde "Zoombombing". Wij hebben al onze Zoom verbindingen beveiligd met een wachtwoord en individuele toegang tot de sessie, dus de beveiliging is verbeterd en "Zoombombing" is niet meer mogelijk. Zoom heeft beloofd dat zij hun leven gaan beteren v.w.b. de privacy regels. Zoom is voor ons een kwalitatief goed platform, met stabiele verbindingen en goede kwaliteit opnamen. Daarom blijven wij er vooralsnog mee doorgaan.

Inschrijven op "Inschrijfpagina gratis 3P live webinar"

Ik hoop dat ik met het hierboven staande je informatiebehoefte een beetje heb vervuld, en kijk er naar uit om je te "zien" tijdens het live webinar. Vul je gegevens op het onderstaande formulier in om je in te schrijven. Kun je onverhoopt toch niet deelnemen, krijg je in ieder geval de link naar de opname van het webinar, zodra die beschikbaar is. Mocht je al ingeschreven zijn op mijn maillijst: je krijgt separaat (altijd een dag van tevoren) een persoonlijke uitnodiging met de link (en toegangscode) naar het webinar (als je "webinars" heb aangegeven als interesseveld). Je kunt altijd de instellingen van je account aanpassen in de link onderaan in de uitnodigingsmail met als kopje "je voorkeuren aanpassen".

Hoe verder?

Door dit formulier in te vullen en te verzenden, wordt je ingeschreven voor het live webinar en kom je op mijn maillist te staan. Zodra je je opgegeven hebt voor mijn maillist krijg je automatisch ook een link naar het E-book "Je welbevinden terugvinden" toegestuurd. Ik stuur je, eenmaal opgegeven, na afloop van ieder webinar, de link naar het videobestand van het webinar toe.

Je krijgt tegelijkertijd een paar keuzen om op de hoogte gehouden te worden via mijn maillist. Vink daarbij minstens het vakje "Webinars" aan, dan houd ik je daarvan op de hoogte.  Als dat je teveel mailverkeer wordt, kun je je altijd uitschrijven onderaan iedere mail die ik je stuur.

We kijken er naar uit om je binnenkort om 19:30 uur te begroeten op Zoom!

Inschrijfpagina gratis 3P live webinar