Jaargang 2 van de 3P Facilitator Opleiding is gepland en de inschrijving is geopend!

Vandaag heb ik de gegevens van de 3P Facilitator Opleiding opgefrist en voorzien van data voor de voorlichtingswebinars.

Ik heb het programma een heel klein beetje aangepast en versterkt, maar in hoofdlijnen is het programma hetzelfde gebleven.

Veel interactie, veel ontdekken en veel beschouwen. Ik heb genoten van de eerste jaargang, en gezien dat de deelnemers grote stappen hebben gemaakt in hum begrip van de principes. Ook voor mij is dit een leerzaam jaar geweest (en het is nog niet klaar!).

Als je wilt weten wat het programma behelst kun je hier terecht, daar vind je de meeste details.

Voor diegenen die meer informatie willen, specifieke vragen hebben, of een beetje een gevoel willen krijgen wie ik ben, heb ik een zestal korte webinars gepland in mei en in juni. Op diezelfde pagina kun je de data vinden en vind je ook een link om je in te schrijven voor die gratis webinars.

Tot 1 juli is er een "early bird" korting beschikbaar.
Alle "early birds" krijgen een korting van € 500,= op het tarief.

Je hoeft het totale bedrag niet in een keer af te rekenen. Je kunt het bedrag ook in 10 termijnen betalen, ook als je gebruik maakt van de "early bird" korting.

Voor de 3P Facilitator Opleiding geldt een maximaal aantal deelnemers van 12.

Ik hoop dat ik je mag verwelkomen, ik heb ontzettende zin in jaargang 2!

Wil je meer weten over het begrip van de drie principes? Op deze pagina leg ik kort uit hoe het begrip werkt. Als je meer wilt lezen, ik heb ook een e-book, wat je hier kunt downloaden. Wil je meer weten over de oorspronkelijke verwoorder en initiator van de drie principes, Sydney Banks, ga dan naar deze site.