Zakelijk aanbod

Zakelijk Aanbod Overzicht

Op de hieronder geplaatste pagina's staat mijn zakelijk aanbod overzicht. Volg de links hieronder om te kijken of er iets van je gading bij is.

 • Het Ultieme Leiderschapsprogramma
  Een leiderschapprogramma waarna je nooit meer een ander programma nodig hebt. Vanaf dit programma heb je alles in huis om de rest van je leven door te ontwikkelen naar een moderne leider. Je leert om jezelf te ontwikkelen, en zult nooit meer verlegen zitten om inzicht.
 • Marshall Goldsmith Global Leadership Assessment
  Een evaluatie van jouw gedrag als leider en hoe dat door jouw superieuren, collega's, teamleden en dierbaren wordt ervaren. Wat uniek is aan deze aanpak is dat je heel concreet ziet hoe jij je verhoudt ten opzichte van de leiderschapsaspecten van de 21e eeuw, en hoe jij ten opzichte van duizenden collega's van over de gehele wereld scoort. Dit geeft je concrete handvatten om te kijken of je huidige gedrag effectief is, en waar je aanpassingen kunt maken om nog beter te gaan functioneren.
  Drie Principes voor Teams
  Er is nu nu ook een algemeen programma voor teams. Wil jij als team-leider kennismaken met het effect van de Drie Principes op jouw team. Boek een Introductie Drie Principes en kijk waar je uitkomt! Of anders ga je met je team in gesprek om te zien welk specifiek deel van het aanbod voor jou medewerkers kan werken.
 • Veerkracht Ontwikkelingstraining
  Deze Veerkracht ontwikkelingstraining is gebaseerd op de 3 principes. Inzicht in deze principes helpt je om de bron van innerlijke rust, helderheid en veerkracht in jezelf te vinden en te ontsluiten.
  Dat betekent dat je in één dag tijd leert om te beginnen te vertrouwen op je innerlijke stem. Die stem gidst je door het leven, en brengt je steeds weer tot rust. Daardoor ga je je meer bezighouden met de dingen die ertoe doen. Je wordt effectiever, krijgt meer rust in je hoofd, en wordt prettiger in de omgang.
 • Team Optimalisatie training
  Een programma waarin heel specifiek een aantal elementen getraind worden om je team in 8 dagdelen naar een "mean machine" te transformeren. Als je team deze elementen begrijpt, kan het niet anders dan dat de productiviteit én het welbevinden van je team omhoog gaan.
 • Burn-out OUT in drie maanden
  In drie maanden tijd help ik een medewerker om uit zijn burn-out te komen. Sterker nog, deze medewerker komt daar sterker uit terug, niet zwakker! Dat is een veel korter traject dan anderen aanbieden, en dan moet je nog maar afwachten hoe je je medewerker terugkrijgt. Als je wilt, kunnen we gelijk (voor dezelfde prijs) ook een verlenging aan het traject hangen om die medewerker echt optimaal te laten presteren.
 • Voorgoed stress leren hanteren
  Wil je voor eens en voor altijd afrekenen met je stress gevoelens? Dit helpt je voorgoed. Ik leer je om voor de rest van je leven om te gaan met stressgevoelens. Zo kan stress ineens een voordeel worden in plaats van een nadeel.
 • Coaching-Light
  Wil je wel coaching, maar voor een "kleine" kwestie? Zo krijg je het snel, niet duur en intensief onder de duim. In 3 of 5 sessies help ik je om structureel jouw kwestie aan te pakken in face-to-face gesprekken, zodat het je nooit meer lastig valt.
 • On-Line of Remote Coaching
  Wel coachen maar geen tijd om daarvoor te reizen? Via de videoverbinding kan heel veel. Je kunt strippenkaarten van 5 of 10 één uurssessies bestellen, waardoor je een oneerlijk voordeel krijgt ten opzichte van je  collega's. En het is nog relatief goedkoop ook!
 • Coaching traject met resultaatgarantie
  Het ultieme coachingtraject waarmee je altijd geholpen bent. In een intensief programma wat alleen maar kijkt naar het eindresultaat, wordt je duurzaam geholpen om Alle jouw bekende kwesties het hoofd te bieden. Met resultaatgarantie!
 • Doe het onmogelijke in 3 maanden
  Heb je een idee, maar weet je niet of en hoe je het kan realiseren? Zo kan het wel! In drie maanden tijd help ik je om je droom te verwezenlijken, of heb je alles in huis om dat heel snel daarna te realiseren.
 • Opleiding tot drie principes (3P) facilitator
  Een opleiding om te leren hoe je jezelf en anderen helpt om de drie principes in te passen in je leven. Een traject van 9 maanden waarin ik je in groepsverband leer om de drie principes toe te passen in je leven, hoe je er mee omgaat in teams en hoe je leiderschap kunt (helpen) ontwikkelen op basis van de drie principes. Aan het einde van het traject mag je jezelf facilitator noemen.

Klik op de links om de pagina's te bekijken.

Er zijn altijd mogelijkheden om samen additionele mogelijkheden te maken. Dit Zakelijk Aanbod Overzicht is zeker niet het enige wat ik aanbied. Wanneer je dat wilt, neem dan contact op. Er is altijd ruimte om een specifieke oplossing voor jouw kwestie te maken.