"Je welbevinden terugvinden"

"Je welbevinden terugvinden" is een document waarin ik mijn kijk op de Drie Principes uitleg. Pas op! Dit is een levend document, het zal ongetwijfeld in de loop der tijd gaan veranderen.

Daarom houd ik versienummers bij. Als je de naam van het bestand dat je hebt gedownload intact laat, kun je altijd zien of er een verschil van versie is. Ik heb daarnaast het versienummer ook in "Je welbevinden terugvinden" opgenomen.

Dit is een uitgebreide beschrijving van de drie principes en hoe ze voor je kunnen werken. Ik probeer daarin de logica die achter dit begrip zit uit te leggen, en ik hoop dat jij dat ook ziet. Let op: Ik ben altijd graag bereid om in een persoonlijk gesprek, gratis, één en ander toe te lichten.

Als je je onderstaand inschrijft voor mijn mailinglist, krijg je met ongeveer een uur een download link toegestuurd via de mail.

Praten over de "Je welbevinden terugvinden"?

Na ongeveer vijf dagen krijg je dan via de mail een voorstel voor een toelichtingsgesprek. Als je dat wilt, kun je een afspraak plannen in mijn online agenda, dat is voor ons beiden het gemakkelijkst.

Het gesprek kan plaatsvinden via de telefoon of via video-app. Ik geef de voorkeur aan Zoom, waar je via je standaard browser gebruik van kunt maken.

Ik kijk er naar uit om je te zien/spreken!

Wil je weten waar de drie principes op gebaseerd zijn?

Kijk dan hier om de eerste verwoorder van de Drie Principes te leren kennen.  Sydney Banks is helaas inmidels overleden. Dan maak je kennis met hoe hij de onderliggende principes en het begrip verwoordde. In dit document vind de een overzicht van de resultaten die gedurende de laatste 20 jaar met dit begrip behaald zijn.

The river