Download E-book: "Je welbevinden terugvinden"

Dit is een document waarin ik mijn kijk op de Drie Principes uitleg. Pas op! Dit is een levend document, het zal ongetwijfeld in de loop der tijd gaan veranderen.

Daarom houd ik versienummers bij. Als je de naam van het bestand dat je hebt gedownload intact laat, kun je altijd zien of er een verschil van versie is. Ik heb daarnaast het versienummer ook in het document opgenomen.

Ik ben op dit moment bezig om het proces volledig te automatiseren, voor nu stuur ik je het E-book handmatig toe.

Door dit formulier in te vullen en op te sturen, krijg je de beschikking over je E-book.
Je wordt daarbij opgenomen in mijn maillist voor onder meer mijn nieuwsbrief. Als dat je teveel wordt, kun je je altijd uitschrijven: onderaan iedere mail die ik je stuur, of onderaan iedere pagina op mijn site.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

The river