Downloads...

Gratis downloads... voor jou...

Op deze pagina tref je een overzicht aan van wat je gratis downloads... (in het geval van het E-book in ruil voor je naam en email adres) kunt downloaden.

Dat is volgens de GPDR regels opgezet, dus je kunt je achteraf te allen tijde ook weer uitschrijven.

Ik heb de toegang tot de te downloaden bestanden vereenvoudigd. Ze staan nu allemaal op één pagina, en er zijn grote knoppen om het juiste bestand te downloaden. (Daardoor word de menustructuur van de site ook wat eenvoudiger...) Mijn e-books zijn wel blijven staan, daarvoor wil ik ruil je email-adres hebben.

Dan zijn er nog de Video's en Audio's:

  • Volg deze link om bij alle video's te komen,
  • En volg deze link om bij alle audio's van de video's te komen
    Deze kun je ook downloaden naar je apparaat, dan kun je ze beluisteren wanneer jou dat uitkomt...

Hier onder vind je de gratis downloads...

Als je wilt weten hoe de ideeën kunnen worden ingezet i jouw leven of in organisaties, neem dan contact op. Je kunt ook het e-book “Je welbevinden terugvinden” downloaden, daarin staan handvatten om beginnen met 3P. Je vindt de link naar dit e-book bovenaan deze pagina, of je kunt het verkrijgen door onderaan iedere pagina je in te schrijven voor maillist, maar ook wanneer je je opgeeft voor een webinar. Of je kunt me benaderen om je te helpen om te leren om meer vanuit het begrip van de Drie Principes te leven, zodat je leven lichter en rijker wordt, en je je krachtiger gaat voelen. Daarvoor kun je hier kijken voor de verschillende mogelijkheden. Overigens ben ik altijd graag bereid om daarover met jou in gesprek te gaan, want soms is er iets anders nodig.