Beweging vs. Verlamming. Waar gaat dat over?

Ieder van ons (her)kent het wel, je kunt je zo zorgen maken dat je je verlamd voelt. Dat het lijkt of alles samenspant tegen je om maar letterlijk alles in de soep te laten lopen. Dat er geen weg meer uit je sombere stemming te vinden is. Dat je daar soms dagen in kunt blijven hangen. En dan wordt je op een ochtend wakker, en zijn alle zorgen weg. Je bent blij dat de zorgen weg zijn, maar het laat je ook wel een beetje verwonderd achter. Wat is er nou gebeurd dat dat ineens verdwenen is? Daar gaan we het in dit "Beweging vs. Verlamming" webinar over hebben. Als je gaat begrijpen hoe het systeem werkt achter jouw stemming, kun je daar veel prettiger en gelijkmatiger mee omgaan. Moeilijk? Nee, helemaal niet, als je maar wil leren om anders tegen jezelf aan te kijken.

Wat levert dat op voor jou?

  • Je merkt dat je gelijkmatiger wordt.
  • De dalen waar je in terecht komt worden minder diep, en duren korter.
  • Je leert begrijpen hoe het achterliggende systeem werkt, waardoor je zelf weer achter je eigen levensstuur kunt plaatsnemen.
  • Mensen gaan je aardiger vinden, sterker nog, je wórdt ook aardiger!
  • Je stressniveau zakt.
  • Omdat je meer rust uitstraalt, zijn mensen meer geneigd om naar je te luisteren.
  • Je effectiviteit gaat omhoog.

Het webinar

Daar gaan we het in het komend Beweging vs. Verlamming webinar over hebben.  We laten je zien hoe je, als je je eigen mentale systeem leert snappen meer rust krijgt. Omdat je een heleboel "ballast" van je schouders haalt. En je daardoor vrijer kunt bewegen en betere resultaten haalt, omdat dat zich allemaal in een logische volgorde ontvouwt.

Hoe dat werkt? Daar vertellen we je het in het gratis 3P live webinar over. Je kunt je hier inschrijven, als je dat nog niet gedaan hebt.

Wil je meer weten over het begrip van de drie principes? Op deze pagina leg ik kort uit hoe het begrip werkt. Als je meer wilt lezen, ik heb ook een e-book, wat je hier kunt downloaden. Wil je meer weten over de oorspronkelijke verwoorder en initiator van de drie principes, Sydney Banks, ga dan naar deze site.