In dit webinar "Doelstellingen" bespreken we hoe doelen en doelstellingen tegelijkertijd een zegen en een ramp kunnen zijn. Door er op een andere manier tegenaan te kijken kun je voorkomen dat doelen en/of doelstellingen of hinderen in je effectiviteit. Die andere manier bespreken we in dit webinar, we hopen dat deze iets andere zienswijze jou helpt om effectiever en efficiënter te worden.

Wat we hier bespreken in dit webinar "Doelstellingen" heeft mij onder meer geholpen:

  • Ik doe substantieel meer in minder tijd
  • De kwaliteit van mijn prestaties is verbeterd
  • Ik ben in staat om veel meer dingen parallel te doen
  • Er is veel meer rust in mijn persoonlijke systeem, ik ervaar minder stress
  • Ik laat me veel minder verstrooien met dingen die er niet toe doen, waardoor mijn tijd nuttiger besteed wordt
  • Wat ik aan het doen ben, snap ik nu veel beter, waardoor ik in hoog tempo bijleer

Het gevolg hiervan is, dat ik steeds minder de neiging heb om dingen te plannen. Ik neem de dingen meer zoals ze komen, en ben aardiger voor mijn omgeving. Dat wil niet zeggen dat ik niets meer plan, maar het is een veel kleiner deel van mijn leven geworden. Je hebt geen idee hoeveel rust dat geeft...

Je kunt er voor kiezen om de video van het webinar "Doelstellingen" via mijn site te bekijken. Of je kunt het geluidsbestand te beluisteren of downloaden:.Als je wilt, kun je je ook abonneren op mijn YouTube kanaal. Dan krijg je steevast van Youtube een melding dat er een nieuwe video voor je klaar staat.

Wil je meer weten over het begrip van de drie principes? Op deze pagina leg ik kort uit hoe het begrip werkt. Als je meer wilt lezen, ik heb ook een e-book, wat je hier kunt downloaden. Wil je meer weten over de oorspronkelijke verwoorder en initiator van de drie principes, Sydney Banks, ga dan naar deze site.