Ok, ik heb inspiratie gekregen. Ik was al een poosje aan het mijmeren over hoe ik mijn lidmaatschapsfunctie ging opzetten. Toch wil ik graag meer in contact komen met mijn bezoekers, en gelijk een vorm van inkomen genereren uit mijn inspanningen. Er komt een onderscheid tussen een gratis en betaald lidmaatschap van de site. Pas op! Ik moet dit nog helemaal opbouwen, dus er gaat wel wat tijd overheen voordat dit er allemaal staat!

Dit is hoe ik het lidmaatschap van de site (voorlopig) ga opzetten:
(En dat zal echt nog wel veranderen!)

Alle video trainingen zijn tijd-gebaseerd. Zoals ik het nu voor ogen heb, krijg je wekelijks een vervolgsessie. Je hebt immers tijd nodig om e.e.a te verwerken en te begrijpen. Daarvoor is het noodzakelijk dat je opgenomen wordt in mijn maillist, want dan kan ik je op specifieke momenten het vervolg aanbieden.

 1. Gratis lidmaatschap van de site. Daarin plaatsen we:

  1. Een videotraining "Inleiding in de drie principes". Dit zijn een serie van video's die je wegwijs maken in de beginselen van de drie principes.
  2. Nieuwe artikelen over 3P.
  3. Geluidsbestanden en video bestanden die generiek zijn.
  4. 1 keer per maand een zoom gesprek over 3P. Dit gesprek wordt niet opgenomen.
  5. Je wordt opgenomen op de maillist.
 2. Persoonlijk betaald lidmaatschap van de site. Daarin plaatsen we:

  1. Een videotraining: “Voorgoed je stress leren hanteren.”
  2. Artikelen met een meer specifieke content, gericht op persoonlijke ontwikkeling
  3. Geluidsbestanden en videobestanden die specifiek over persoonlijke ontwikkeling gaan.
  4. Hoofdstukken uit mijn (nog te schrijven) boek: “Je welbevinden voorgoed terugvinden.”
  5. 2 keer per maand een Zoomgesprek over 3P, de deelnemers bepalen het onderwerp. Dit gesprek wordt opgenomen, maar alleen aan deze leden beschikbaar gesteld.
  6. Prijsindicatie komt nog
 3. Zakelijk betaald lidmaatschap van de site. Daarin plaatsen we:

  1. * Videotrainingen:
   1. “Voorgoed je stress leren hanteren”
   2. “3P en teams”
   3. “Management en 3P ”
   4.  “ 3P en Leiderschap”
  2. Artikelen met specifieke content gericht op toepassing van 3P in het bedrijfsleven
  3. Reeks van van audio’s over omgaan met zakelijke issues: Diep luisteren, Gesprekken voeren die iets opleveren, Stress verlagen, Onderhandelen, Mensen meekrijgen, Creativiteit ontwikkelen, etc., etc.
  4. Reeks van video’s over 3P in het bedrijfsleven: Interviews, Webinars, trainingen, etc.
  5. Hoofdstukken uit mijn nog te schrijven boek: “3P in Business”.
  6. 2 keer per maand een Zoomgesprek over 3P, de deelnemers bepalen het onderwerp. Dit gesprek wordt opgenomen, maar alleen aan deze leden beschikbaar gesteld.
  7. 1 of meer keren per jaar (afhankelijk van het aantal inschrijvingen): Een live event over 3P, waarin deelnemers en ik en evt. gasten hun ervaringen delen.
  8. Prijsindicatie komt nog

Denk er om dit is iets voor de langere termijn, Bovendien zal de vorm nog wel veranderen. Het zal nog wel even duren voor ik dit alles gerealiseerd heb, maar ik houd jullie op de hoogte.

Wil je meer weten over het begrip van de drie principes? Op deze pagina leg ik kort uit hoe het begrip werkt. Als je meer wilt lezen, ik heb ook een e-book, wat je hier kunt downloaden. Wil je meer weten over de oorspronkelijke verwoorder en initiator van de drie principes, Sydney Banks, ga dan naar deze site.