Beweging versus Verlamming, iedereen kent het wel. Deze keer (de 25ste alweer) hebben we het over de situatie dat je je verlamd voelt over wat er met je gebeurt, en dat dat je voor je gevoel niets kan doen om je beter te voelen. Dat is nooit waar! Het bijzondere feit dat je niets doet met je verdrietige, teleurgestelde of boze, in ieder geval negatieve gevoel zorgt er voor dat het snelst verdwijnt. In deze video leg ik (Eline was verhinderd) uit hoe dat voor je kan werken. Doe er je voordeel mee!

Wat heeft dit inzicht mij opgeleverd in de afgelopen jaren:

  • Minder me een slachtoffer voelen van de omstandigheden
  • Meer tijd beschikbaar voor mezelf wanneer ik minder tijd besteed aan piekeren
  • Piekeren kost energie, waardoor ik meer energie overhoudt voor dingen die er wél tot doen!
  • Meer toegang tot mijn eigen creativiteit, zodat ik sneller nieuwe ideeën kan ontwikkelen
  • Meer begrip voor anderen die met verlamming versus in beweging komen worstelen, waardoor ik hen beter kan helpen
  • Het gevoel dat ik meer zelf achter het stuur van mijn leven zit!

Ga naar de video of beluister/download het audiobestand van het webinar, of abonneer je op mijn kanaal!

Wil jij ook hiermee aan de slag voor jezelf? Plan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Wil je meer weten over het begrip van de drie principes? Op deze pagina leg ik kort uit hoe het begrip werkt. Als je meer wilt lezen, ik heb ook een e-book, wat je hier kunt downloaden. Wil je meer weten over de oorspronkelijke verwoorder en initiator van de drie principes, Sydney Banks, ga dan naar deze site.