3P facilitator training.

Met gepaste trots kondig ik mijn eerste 3P facilitator training aan. Omdat ik per 4 juli geaccepteerd ben als 3P Global Community practitioner, wil ik nu ook dit bijzondere gedachtegoed gaan helpen verspreiden. Daartoe heb ik een eerste versie van mijn facilitator trainingsprogramma opgezet, waarvan de eerste contouren nu langzaam beginnen te verschijnen.

Pas even op: nog niet alle details zijn ingevuld, maar ik wil graag de beschikbaarheid van dit programma tijdig aankondigen. De komende dagen zal ik steeds meer details invullen.

Ik wil graag 6 september beginnen, en er komt de komende dagen steeds meer informatie beschikbaar op de pagina die je voor nu nog alleen via deze link kunt bereiken.

Denk er om, het programma is intensief, en zal vooral voor jou betekenen dat je op een andere manier tegen de wereld aan gaat kijken. Na de 3P facilitator training kun je nooit meer terug naar je oude manier van kijken naar de wereld.

Wil je al informatie over dingen die nu nog niet op de pagina staan, bel of mail me even, ik doe mijn best om je zo snel mogelijk te informeren.

Wil je meer weten over het begrip van de drie principes? Op deze pagina leg ik kort uit hoe het begrip werkt. Als je meer wilt lezen, ik heb ook een e-book, wat je hier kunt downloaden. Wil je meer weten over de oorspronkelijke verwoorder en initiator van de drie principes, Sydney Banks, ga dan naar deze site.