Inschrijfpagina gratis 3P live webinar: Jezelf zijn, maar hoe dan?

Het is een bekende kreet: "Wees nou eens jezelf!". Maar niemand kan je echt vertellen hoe je dat doet. Dat is ook waar, want dan kun je alleen zelf.  Er zijn hele volksstammen die "op zoek gaan naar zichzelf" en er zijn zelfs liedjes over geschreven: "Zoek jezelf broeder, vind jezelf..." (Van Kooten en De Bie). Het vervelende daarvan is dat er veel mensen zijn die jou proberen hun van hun overtuiging te overtuigen, hun methoden en technieken aan te reiken, maar het werkt vrijwel nooit.

Waarom niet? Omdat alles wat je nodig hebt al in je zit. Het enige wat je daarvoor kunt leren is te stoppen om jezelf voor de voeten te lopen. En vervolgens stukje bij beetje wat je in de loop der jaren aan overtuigingen hebt verzameld tegen het licht te houden, te beslissen of dat nog steeds voor je geldt en of je dat behoudt of niet.

Ik heb ze zelf ook hoor, die overtuigingen, en ik leer steeds meer om ze goed tegen het licht te houden en te bepalen of ze me nog helpen, steunen, verrijken. Kortweg of ik er nog gelukkig van wordt. Zo niet, dan mieter ik ze er uit. Dat is niet vaak eenvoudig, maar wel verrijkend en ik zie hoe ik steeds een stapje dichter bij kom wie ik in werkelijkheid wil zijn. Niet altijd even gemakkelijk, soms confronterend, maar altijd de moeite waard.

Vind je het leuk om een keer mee te doen aan het webinar: "Jezelf zijn, maar hoe dan?" Ga dan naar deze pagina, daar vind je alle details. Tot binnenkort!

Wil je meer weten over het begrip van de drie principes? Op deze pagina leg ik kort uit hoe het begrip werkt. Als je meer wilt lezen, ik heb ook een e-book, wat je hier kunt downloaden. Wil je meer weten over de oorspronkelijke verwoorder en initiator van de drie principes, Sydney Banks, ga dan naar deze site.