Op 26 mei 2020 om 19:30 uur (CET) houd ik, samen met Eline Sluys, het volgende gratis live webinar over: "Verstandhouding vs. Dwang"

Verstandhouding vs. Dwang: een goede verstandhouding stimuleert mensen om samen dingen op te lossen, dwang blokkeert.

Je herkent het vast wel: je kind heeft gespijbeld. Niet alleen ben je teleurgesteld in je kind, maar voel je ook nog eens niet serieus genomen. We moeten maar eens een hartig woordje wisselen! Waarmee het van kwaad tot erger gaat: je kind spijbelt nog meer en gaat zich ophouden met "foute" vrienden. En zij/hij in contact met drank en verdovende middelen komt, want die hebben dat wel, en jij bent hun respect kwijt door dat je probeerde met dwang te reguleren.

In het beste geval zal zij/hij met tegenzin jouw eisen volgen, en niet van harte! In het slechtste geval keert je kind zich tegen je. Toch is dit volkomen normaal menselijk gedrag. Hoe zou jij je gedragen als ik jou een dwingende opdracht gaf? Precies!

En dit werkt hetzelfde in iedere menselijke relatie.

Hoe dan wel? Daar hebben we het in dit Verstandhouding vs Dwang webinar over.

In dit webinar bieden we je handvatten om om te gaan met Verstandhouding vs dwang, en hoe je daar op een prettige en elegante manier mee om kunt leren gaan.

Dat helpt je om:

  • Gemakkelijker dingen gedaan te krijgen van mensen om je heen
  • Te begrijpen waar die ander vandaan komt met haar/zijn gedachten
  • Beter te begrijpen waarom die ander denkt wat zij/hij denkt
  • Je de kans krijgt om jouw visie op de situatie uit te leggen
  • De verhoudingen onderling gemakkelijker gaan verlopen
  • Jezelf (en diegenen om je heen) dus langs die lijn minder stress ervaren
  • En je uiteindelijk winst ervaart uit jouw interactie met anderen
  • In extremo mensen voor je door het vuur te laten gaan!

Nog niet ingeschreven voor het volgen van de gratis live webinars? Als je je hier inschrijft krijg je voortaan iedere twee weken een uitnodiging voor het volgende webinar, en ontvang je na afloop een link naar de video opname. Daar vind je ook alle informatie over hoe zo'n webinar tot stand komt en wat dat betekent voor jou.

Zo bouw je gestaag je kennis op over wat we proberen uit te dragen. Wil je meer? Er is een video bibliotheek van alle voorgaande webinars op deze pagina te vinden, en kun je de webinars beluisteren of downloaden vanaf deze pagina. Wil je er heel vroeg bij zijn? Je kunt je ook abonneren op mijn YouTube kanaal, dan seint YouTube je in, als er een nieuw bestand staat...

Eline Sluys en ik kijken er naar uit om je op 26 mei te mogen begroeten!