Vertraag je denken!

Gisteren het nieuwste webinar gehad met als onderwerp: Vertraag je denken.

In deze video leg ik uit waarom het belangrijk is om je bewust te worden van je eigen denksnelheid.
Dat verlaagt je stress, laat je efficiënter omgaan met je eigen energie, geeft je een helderder beeld op je eigen denken, en stimuleert je creativiteit.

Je zult, na enige oefening zelfs merken dat je dagelijkse efficiëntie en effectiviteit vooruit zullen gaan, omdat je meer doet in minder tijd. Daarnaast zul je minder behoefte krijgen om te plannen, omdat bij het vertragen van je eigen denken ook een groter besef van perspectief optreedt, waardoor alles gemakkelijker uit elkaar voortvloeit.

Dat niet alleen, vertragen van je denken heeft ook positieve effecten op je sociale en intieme contacten. Op het moment dat je leert om je meer bewust te zijn van je denksnelheid, en die consequent naar beneden brengt, zul je merken dat je gemakkelijker met anderen om kunt gaan, en zelfs de relatie met je partner verbetert!
Van harte aanbevolen dus!

Het volgende live webinar vindt plaats op 26 mei om 19:30 uur en heeft als onderwerp: "Verstandhouding of dwang". Je kunt je daar nu al voor opgeven op deze pagina. In de komende dagen verschijnt daar de beschrijving van wat we dan gaan doen. Ik hoop jullie te mogen begroeten dan!