Tot en met 15 mei 40% korting op het programma "3P Inleidingssessies"!

Dat is suf! Volledig vergeten om dit op mijn site aan te kondigen! Ik geef t/m 15 mei 40% korting op 3p Inleidingssessies!

Tot en met 15 mei heeft iedereen de gelegenheid om met 40% korting het programma: "3P inleidingsessies" te bestellen voor € 179,= (in plaats van € 299,=) Dat is een korting van maar liefst 40%!

Met de "3P Inleidingssessies" krijg je een korte inleiding in de drie principes en bespreken we 1 (of als het goed  en snel gaat, 2) prangende problemen waar jij in je leven mee worstelt. Daarmee krijg je voor een lage prijs een persoonlijke introductie in de drie principes en ook nog uitleg hoe je vanuit die principes naar jouw prangende 1 of 2 problemen kunt kijken. We voegen dus het woord bij de daad! 😉

Het resultaat daarvan zal vrijwel altijd zijn: meer gemoedsrust! En dat alleen maar door er op een iets andere manier tegenaan te kijken!

Als je meer wilt lezen over dit programma, ga dan even naar deze pagina, daar staat de volledige beschrijving. En kun je uitgebreid lezen wat dat voor je kan betekenen.

Ik kijk er naar uit om je te begroeten!

Wil je eerst meer weten over de Drie Principes, dan heb ik hier een pagina waar ik de Drie Principes kort beschrijf en kun je als je dat wilt, een langer document downloaden van mijn website. Als je meer wilt weten over Sydney Banks, die dit begrip voor het eerst verwoord heeft, dan kun je hier terecht voor wat informatie over hem.