Configuratieprobleem met downloads opgelost

Jullie kunnen weer alles downloaden.

Ik heb net een configuratieprobleem met de downloads opgelost.

Dankzij een oplettende lezeres van mijn site, die me meldde dat er iets niet goed ging met de downloads van de (document) bestanden, werd ik er op gewezen dat ik wat steken had laten vallen in het onderhoud. Je kon eigenlijk maar drie van de downloadbare bestanden ophalen omdat ik een wijziging had (laten) maken in de configuratie van mijn domein. Natuurlijk niet bij stilgestaan dat dit wel eens gevolgen zou kunnen hebben voor  de bestandsverwijzingen. Verder merkte is dat er twee van de downloadbare geluidsbestanden niet goed stonden geconfigureerd. Dat is nu weer opgelost en jullie kunnen weer overal bij!

Laat me vooral weten als er ergens iets niet klopt, ik kan niet altijd alles overzien. (er staat best veel info op deze site...)

Mijn excuses voor het niet zien van deze tekortkoming.

Als je meer wilt weten over de Drie Principes, dan heb ik hier een pagina waar ik de Drie Principes kort beschrijf en kun je als je dat wilt, een langer document downloaden van mijn website. Als je meer wilt weten over Sydney Banks, die dit begrip voor het eerst verwoord heeft, dan kun je hier terecht voor wat informatie over hem.