Belangrijk voor zorgmedewerkers

Dit is even belangrijk voor zorgmedewerkers. Een grote groep ervaren 3P coaches wereldwijd heeft een initiatief opgezet om zorgmedewerkers mentaal te ondersteunen. Deze zorgmedewerkers worden zwaar belast en wij willen met een groep van ruim 175 coaches wereldwijd deze groep ondersteunen. Dat doen we (bijna) 24 uur per dag, 7 dagen per week. (Er zijn nog een paar gaten, maar we hopen dat die snel opgevuld zijn). In die groep coaches zitten ook een aantal Nederlands(e/sprekende) coaches, die hun steentje bij willen dragen.

Dit zijn (nu) hun namen en tijdsslots:

  • Eline Sluys: Dinsdag 14:00 uur
  • Mieke Desmadryl: Woensdag 09:00 uur
  • Swier Miedema: Vrijdag 20:00 uur
  • Marnix Pauwels:  Zondag 13:00 uur

(er zijn nog meer namen in het verschiet)

Nu heb ik jou nodig om dit bericht te verspreiden, natuurlijk naar jou bekende zorgmedewerkers. De Zoom Room is gratis en onderstaand vind je een kort stukje van de website waar we naar verwijzen:

Experienced coaches are donating their support to anyone struggling with the current situation of uncertainty that affects all areas of life – health, relationship, work.

We’re offering a FREE group zoom room that’s open 24/7 as long as it’s needed, for you to drop in when you need someone to talk to, someone to listen, someone to help your mind settle enough to see things more clearly, so you can tap into your resourcefulness and creativity to tackle the challenges you’re facing.

Dit is de link naar de website: https://insearchofapeacefulmind.ca/24-7-support-zoom-room/

Onderaan de pagina is een link naar een overzicht van welke coach wanneer beschikbaar is.

Hoort, zegt het voort! Alsjeblieft, doe dit NU, deze mensen kunnen dit echt gebruiken!

Wil je meer weten over het begrip van de drie principes? Op deze pagina leg ik kort uit hoe het begrip werkt. Als je meer wilt lezen, ik heb ook een e-book, wat je hier kunt downloaden. Wil je meer weten over de oorspronkelijke verwoorder en initiator van de drie principes, Sydney Banks, ga dan naar deze site.