Op 28 april 2020 om 19:30 uur (CET) houden Eline Sluys en ik, het volgende gratis live webinar over: "Onderlinge verschillen"

Onderlinge verschillen is het onderwerp van het volgende live webinar. Een thema dat voor iedereen altijd relevant is.

Toen ik nog maar een klein mannetje (8-9 jaar of zo) was, ontmoette ik eens een ander klein mannetje (ongeveer zelfde leeftijd) waar ik meteen een grondige hekel aan had. Waarom? Eigenlijk geen idee. Vanaf het moment dat ik hem zag had ik een hekel aan hem. Dat leidde vrijwel onmiddellijk tot een robbertje vechten. Achteraf (met een beurse kop) vroeg ik me af wat er nou eigenlijk was gebeurd. Ik begreep eigenlijk niet goed waar die aversie vandaan kwam. Waarom precies weet ik niet meer, maar ik heb toen ergens besloten om eens het gesprek aan te gaan. Wat bleek: we hadden veel meer gemeenschappelijk dan we dachten! En vonden we elkaar aardig! Vervolgens kwamen we in hetzelfde elftal terecht en hebben we nog jaren als vrienden samen gespeeld.

Herken je dit? Is het jou ook wel eens overkomen dat je een hekel had aan iemand, waarvan je denkt dat je begrijpt waarom die dingen doet, waar jij je zo aan ergert? Of dat iemand niet wil wat jij wilt, en jij hebt bedacht dat zij/hij dat doet om jou dwars te zitten, te ergeren, het "niet snapt"?

In dit webinar bieden we je handvatten om om te gaan met onderlinge verschillen, en hoe je daar op een prettige en elegante manier mee om kunt leren gaan.

Dat helpt je om:

  • Gemakkelijker te interacteren met anderen
  • Te begrijpen waar die ander vandaan komt met haar/zijn gedachten
  • Beter te begrijpen waarom die ander denkt wat zij/hij denkt
  • Waardoor jezelf ook beter begrijpt waarom die ander tot haar/zijn inzichten komt
  • En de verhoudingen onderling gemakkelijker gaan verlopen
  • Jezelf dus langs die lijn minder stress ervaart.
  • En je uiteindelijk winst ervaart uit jouw interactie met anderen!

Nog niet ingeschreven voor het volgen van de gratis live webinars? Als je je hier inschrijft krijg je voortaan iedere twee weken een uitnodiging voor het volgende webinar, en ontvang je na afloop een link naar de video opname. Daarvind je ook alle informatie over hoe zo'n webinar tot stand komt en wat dat betekent voor jou.

Zo bouw je gestaag je kennis op over wat we proberen uit te dragen. Wil je meer? Er is een video bibliotheek van alle voorgaande webinars op deze pagina te vinden, en kun je de webinars beluisteren of downloaden vanaf deze pagina. Wil je er heel vroeg bij zijn? Je kunt je ook abonneren op mijn YouTube kanaal, dan seint YouTube je in, als er een nieuw bestand staat...

Eline Sluys en ik kijken er naar uit om je op 28 april te mogen begroeten!