Hoe werkt 3P?

In deze podcast "Hoe werkt 3P?" leg ik -héél kort- uit hoe de drie principes werken. Ik laat dat zien met behulp van een voorbeeld uit de praktijk, van een cliënt met angstpsychoses. Deze cliënt leerde, na het leren kennen van 3P, omgaan met een voor hem angstige situatie. Het mooie hiervan is, dat door zijn positieve ervaring met wat ze geleerd had, hij "bewijs" kreeg dat het begrip van de drie principes voor hem werkt. Het geeft hem werkelijk een manier om om te gaan met zijn angsten. Dat sterkt hem in zijn vertrouwen in zichzelf, en geeft hem een manier om om te gaan met wat hem hindert.

Het begrip werkt niet alleen voor dit soort tamelijk extreme situaties, maar juist gemakkelijker in situaties waar mensen minder extreme klachten ervaren. Tot nu heeft iedereen die ik hier een introductie in geef een positieve ervaring gekregen. Als je wilt, kun je nu een proefsessie doen, ga daarvoor naar mijn home-pagina en zoek daar naar "Tijdelijk aanbod: Hoe ga ik om met Corona issues?".

De drie principes werken echt niet alleen maar in deze situatie alleen. Ik heb cliënten die in vier gesprekken uit hun depressie stapten, in vier of vijf gesprekken (zelfs één keer na twee gesprekken!) de ergste effecten van hun burnout achter zich lieten. Maar net zo goed mensen die wat meer voor zichzelf op willen komen, of handiger met anderen willen omgaan. Ze komen er, zonder uitzondering, allemaal sterker uit. Waarom? Omdat het begrip van de drie principes ze een systeem geeft om om te gaan met de dingen die ze het meest hinderen.

Heb je interesse om dit ook eens te onderzoeken voor jouw situatie? Neem contact op via de onderstaande knop en boek een gratis en vrijblijvend gesprek!