Ik heb van de week het boekje "Het kleine stresshanteringsboekje" downloadbaar gemaakt vanaf de home pagina.

Het is een boekje wat op een andere manier naar stress kijkt, waardoor je een aantal handvatten krijgt om op een gezonde manier je stress te leren om te gaan.

Stress heeft wel degelijk een functie, maar wij zijn geneigd om stress veel te belangrijk te maken in ons leven. Het boekje helpt stress weer de plek te geven die het zou moeten hebben in ons systeem, die van een alleen maar een waarschuwingssysteem. Je zult dan merken dat het niet meer zo'n dominant deel van je leven gaat uitmaken.

Effecten van "Het kleine stresshanteringsboekje":

Je gaat merken dat je met "Het kleine stresshanteringsboekje" je veerkracht versterkt. Je leert gemakkelijker op te staan als het even wat minder gaat. Dat helpt je om minder "meegesleept" te worden door je eigen sombere gedachten. Dor sombere gedachten voel je je alleen maar naar, ze kosten veel energie, zijn vaak niet goed is voor relaties om je heen en kosten je onnodig veel tijd.

Je zult merken dat, wanneer je leert om beter met je eigen stress om te gaan, je meer energie zult hebben. Daarnaast zul je verdraagzamer zijn, en gemakkelijker met anderen kunt omgaan. Je geest wordt helderder, en je zult merken dat je originelere oplossingen kunt vinden.

Dat zijn toch best een aantal dingen die je levensplezier moeten kunnen verbeteren!

Je kunt het kleine stresshanteringsboekje hier en hier downloaden en je hoeft daarvoor geen email adres achter te laten!

Wil je meer weten over het begrip van de drie principes? Op deze pagina leg ik kort uit hoe het begrip werkt. Als je meer wilt lezen, ik heb ook een e-book, wat je hier kunt downloaden. Wil je meer weten over de oorspronkelijke verwoorder en initiator van de drie principes, Sydney Banks, ga dan naar deze site.