Wat bedoelen we binnen 3P met: Iedereen is heel en mentaal gezond?"

Er is weer een video van het 3P webinar van afgelopen dinsdag 1 september met als titel: "wat betekent: iedereen is heel en mentaal gezond?".

In dit webinar leggen Eline en ik uit hoe we vanuit de drie principes kijken naar menselijke heelheid. Binnen het gedachtegoed van 3P is iedereen altijd heel, en laten we ons alleen gek maken door onze eigen gedachten. we leggen uit hoe dit gedachtegoed ook voor jou kan werken. Zodat je je bewust wordt van wat je al in je hebt. Uiteindelijk is het alleen je stress die je verhindert om het beste uit je leven te halen. We leggen uit hoe dat voor jou kan werken, en hoe dat je leven kan verbeteren. En weet je, het is nog gemakkelijk ook!

Je kunt er voor kiezen om de video van het webinar "iedereen is heel en mentaal gezond" via mijn site te bekijken. Of je kunt het geluidsbestand te beluisteren of downloaden:.Als je wilt, kun je je ook abonneren op mijn YouTube kanaal. Dan krijg je steevast van Youtube een melding dat er een nieuwe video voor je klaar staat.

Wil je meer weten over het begrip van de drie principes? Op deze pagina leg ik kort uit hoe het begrip werkt. Als je meer wilt lezen, ik heb ook een e-book, wat je hier kunt downloaden. Wil je meer weten over de oorspronkelijke verwoorder en initiator van de drie principes, Sydney Banks, ga dan naar deze site.