Ik ben zo blij dat ik kan aankondigen dat de 3P facilitator opleiding echt doorgaat!

Op 18 september gaan we van start, in Rosmalen.

De eerste inschrijvingen zijn binnen. Dus: als je kennis wil maken en je wil verdiepen in dit revolutionaire gedachtegoed, wat je leven zal veranderen: schrijf je in!

Na dit traject van negen maanden kijk je anders tegen het leven aan, en dat gaat iedereen in je omgeving merken! Beter nog, je krijgt handvatten om dit gedachtegoed te delen met anderen, vanuit jouw innerlijke waarheid, jouw authenticiteit!

Ik durf je nu al op een briefje te geven: na dit traject verandert je wereld! En alleen maar ten goede voor jou. Daarnaast krijg je een reeks geweldige opstappunten om eventueel dit gedachtegoed als coach in te zetten.

Als je snel bent kun je nog profiteren van de "early bird" korting van € 500,= op het totale bedrag. De eerste inschrijvers profiteren daar al van.

Kijk op deze pagina om alle details over de 3P facilitator opleiding. Pas op, schrijf je vóór 1 september in, dan maak je nog een kans op de "early bird" korting. Alle details staan op de pagina "Opleiding tot drie principes facilitator"

Wil je meer weten over het begrip van de drie principes? Op deze pagina leg ik kort uit hoe het begrip werkt. Als je meer wilt lezen, ik heb ook een e-book, wat je hier kunt downloaden. Wil je meer weten over de oorspronkelijke verwoorder en initiator van de drie principes, Sydney Banks, ga dan naar deze site.