Video: Jezelf zijn, maar hoe dan?

Er is weer een video van het 3P webinar van afgelopen dinsdag 18 augustus.

In dit webinar vertelt Eline hoe zij worstelde om "zichzelf te zijn" en dat steeds maar niet echt lukte. Ze was eigenlijk steeds bezig om het anderen naar de zin te maken, en daarbij schoot wat zij wilde er vaak bij in. Daar door kreeg ze steeds weer het gevoel dat ze iets niet goed deed en dat gaf geen tevreden gevoel.

Tot ze met behulp van het gedachtegoed van de drie principes ontdekte dat ze al helemaal zichzelf was, en dat het ok was als dat even niet zo was. Dat beëindigde de worsteling en gaf ruimte om gewoon te zijn wie ze was in het moment.

Je kunt er voor kiezen om de video van het webinar "Jezelf zijn, maar hoe dan?" via mijn site te bekijken. Of je kunt het geluidsbestand te beluisteren of downloaden:.Als je wilt, kun je je ook abonneren op mijn YouTube kanaal. Dan krijg je steevast van Youtube een melding dat er een nieuwe video voor je klaar staat.

Wil je meer weten over het begrip van de drie principes? Op deze pagina leg ik kort uit hoe het begrip werkt. Als je meer wilt lezen, ik heb ook een e-book, wat je hier kunt downloaden. Wil je meer weten over de oorspronkelijke verwoorder en initiator van de drie principes, Sydney Banks, ga dan naar deze site.