"Thuiskomen" is klaar!

We (Eline Sluys en ik) zijn blij en een beetje trots dat we de vertaling van "Coming Home" van Dr. Dicken Bettinger en Natasha Swerdloff hebben afgerond. De vertaling wacht nu nog op publicatie op Amazon. Dat zal ik de komende weken wel gaan gebeuren. We zullen de echte aankondiging met een webinar met de schrijvers introduceren op een nader te bepalen moment. Daarover binnenkort meer!

"Thuiskomen" gaat over hoe je de drie principes kunt integreren in je leven, en helpt je om in je kracht te gaan staan. Dicken Bettinger en Natasha Swerdloff lieten zicht inspireren door het oorspronkelijk door Sydney Banks verwoorde gedachtegoed, wat mensen helpt om te begrijpen hoe het menselijk mentale system écht werkt.

Als je gaat begrijpen hoe dit werkt, verandert je leven. Je zult een merkbare verlaging van je stress ervaren met daaraan gekoppeld een substantiële verbetering van je welbevinden. Angsten en depressies kunnen als sneeuw voor de zon verdwijnen, waardoor je leven enorm in kwaliteit vebetert.

"Thuiskomen" is een vertaling waarin we ons uiterste best hebben gedaan om de oorspronkelijke geest en sfeer van het boek zoveel mogelijk intact te houden, zodat de boodschap van de schrijvers zoveel mogelijk intact blijft. Het grappige is dat wij ieder tijdens de vertaling het gedachtegoed van de principes nog dieper zijn gaan begrijpen, waardoor het voor ons ook een verrijkende ervaring werd.

Eline en ik hopen dan ook dat "Thuiskomen" een welkome aanvulling zal zijn voor ieder die zich wil verdiepen in het gedachtegoed van de drie principes en daar de niet geringe voordelen uit wil halen.

Wil je meer weten over het begrip van de drie principes? Op deze pagina leg ik kort uit hoe het begrip werkt. Als je meer wilt lezen, ik heb ook een e-book, wat je hier kunt downloaden. Wil je meer weten over de oorspronkelijke verwoorder en initiator van de drie principes, Sydney Banks, ga dan naar deze site.