Wat maakt het begrip van de Drie Principes anders?

In document beschrijf ik:  Wat maakt het begrip van de Drie Principers anders? Hier in doe ik een poging om uit te leggen hoe het begrip zich onderscheid van andere benaderingen om "te dealen" met het leven. Daarmee kun je zowel persoonlijke als professionele vorderingen te maken. Ik begin met een korte uitleg van de Drie Principes. Daarna laat ik zien hoe het begrip van de Drie Principes verschilt van andere benaderingen. Dat doe ik langs lijnen van een bijna onontkoombare logica, zonder dat het echt "zweverig" wordt. Ja, er zit wel degelijk een spirituele component in de Drie Principes, maar de argumentatie is er één van logica en gezond verstand.

Het belangrijkste argument dat vóór de Drie Principes spreekt is er één van gezond verstand. Hij luidt: "Kijk kritisch naar jezelf, en kijk waar je jezelf fundamenteel kunt ondersteunen." Het mooie is, je kunt dat bereiken door minder te doen dan je nu doet. Daardoor blijft er energie over om meer te genieten van je leven, en tegelijkertijd betere resultaten te behalen. En dat alles door een eenvoudige verschuiving in je perceptie.

Als je wilt weten hoe de ideeën kunnen worden ingezet in organisaties, neem dan contact op. Je kunt ook het E-book "Je welbevinden terugvinden" downloaden, daarin staan handvatten om je eigen lage gemoedstoestand kwijt te raken. Of je kunt me benaderen om je te helpen om te leren om meer vanuit het begrip van de Drie Principes te leven, zodat je leven lichter en rijker wordt, en je je krachtiger gaat voelen. Daarvoor kun je hier kijken voor de verschillende mogelijkheden. Overigens ben ik altijd graag bereid om daarover met jou in gesprek te gaan, want soms is er iets anders nodig.

Wilt u deze pagina in PDF-formaat downloaden, klik dan hier:  Wat maakt het begrip van de Drie Principes anders? (397 downloads )