The Secret - Mavis Karn

Dit is het document:  The Secret - Mavis Karn. Mavis Karn legt hier in uit hoe de Drie Principes een leidraad kunnen zijn in je leven. Zij doet dat op een bijzonder eenvoudige en aansprekende manier, zodat dit gedachtegoed ook voor kinderen toegankelijk is. De verwoording is prachtig, vandaar dat ik de tekst integraal heb overgenomen van haar oorspronkelijke brief.

The Secret - Mavis Karn heeft zij geschreven toen er een einde kwam aan een programma dat zij jarenlang aanbood aan kinderen, die op de één of andere manier ondersteuning nodig hadden. Mavis Karn is een van de vroege adopters van de Drie Principes en zij heeft een lange carrière opgebouwd. Als je meer over haar wilt weten, is hier een mooi interview met haar op Youtube.

Omdat ik het zo'n helder en mooi stuk vind, deel ik het hier graag met jullie.

Je kunt ook het E-book "Je welbevinden terugvinden" downloaden, daarin staan handvatten om je eigen lage gemoedstoestand kwijt te raken. Of je kunt me benaderen om je te helpen om te leren om meer vanuit het begrip van de Drie Principes te leven. Dan wordt je leven lichter en rijker, en ga je je krachtiger  voelen. Daarvoor kun je hier kijken voor de verschillende mogelijkheden. Overigens ben ik altijd graag bereid om daarover met jou in gesprek te gaan, want soms is er iets anders nodig.

Wilt u deze pagina in PDF-formaat downloaden, klik dan hier:  The Secret - Mavis Karn (496 downloads )

The Secret - Mavis Karn