Resultaten van Drie Principes gemeten over 20 jaar

Resultaten van Drie Principes gemeten over 20 jaar

In dit document staat 20 jaar ervaring met het begrip van de Drie Principes samengebald. Het geeft je een inzicht in wat de introductie van de Drie Principes voor werkelijke en duurzame effecten hebben op zakelijk gebied, sociaal gebied, onderwijs en in de psychische zorg. Dit overzicht is samengesteld uit een deel van wetenschappelijke en niet-wetenschappelijke onderzoeken, die via de link onderaan het document te vinden zijn. Het mag duidelijk zijn dat we met het begrip van de Drie Principes nu pas echt een paradigma in de hand hebben, waarmee we werkelijk veranderingen op zakelijk en persoonlijk vlak kunnen bewerkstelligen.

Als je wilt weten hoe de ideeën kunnen worden ingezet in organisaties, neem dan contact op. Als je wilt, kun je ook het E-book "Je welbevinden terugvinden" downloaden, daarin staan handvatten om je eigen lage gemoedstoestand kwijt te raken. Of je kunt me benaderen om je te helpen om te leren om meer vanuit het begrip van de Drie Principes te leven, zodat je leven lichter en rijker wordt, en je je krachtiger gaat voelen. Daarvoor kun je hier kijken voor de verschillende mogelijkheden. Overigens ben ik altijd graag bereid om daarover met jou in gesprek te gaan, want soms is er iets anders nodig.

Wilt u deze pagina in PDF-formaat downloaden, klik dan hier:  Resultaten van Drie Principes gemeten over 20 jaar (51 downloads)