Hoe help ik mezelf uit mijn eigen verwarring?

In dit document vind je inzichten om uit je verwarring te komen. Mensen realiseren zich maar zeer beperkt dat ze hun eigen verwarring veroorzaken door hun eigen denken. Zodra je begrijpt dat je feitelijk je eigen verwarring veroorzaakt, kun je er op ingrijpen. Waardoor de verwarring vermindert. En je weer leert te genieten van wat het leven je te bieden heeft. Je zult merken dat je rustiger wordt, je stress vermindert, je zelfs vergevensgezinder en liefdevoller wordt. Je leert te luisteren naar je innerlijke gids. Je zult daar veel meer aan hebben dan datgene wat je zelf bedenkt.

Als je wilt leren hoe je deze verwarring het hoofd te bieden, neem dan contact op. Ik kan je in een paar gesprekken op het juiste spoor zetten. Daarna kun je vaak zelfstandig verder. Als je wilt, kun je ook het E-book "Je welbevinden terugvinden" downloaden, daarin staan handvatten om bijvoorbeeld je eigen lage gemoedstoestand kwijt te raken. Of je kunt me benaderen om je te helpen om te leren om meer vanuit de Drie Principes te leven, zodat je leven lichter en rijker wordt, en je je krachtiger gaat voelen. Daarvoor kun je hier kijken voor de verschillende mogelijkheden. Overigens ben ik altijd graag bereid om daarover met jou in gesprek te gaan, want soms is er iets anders nodig.

Wilt u deze pagina in PDF-formaat downloaden, klik dan hier:  Hoe help ik mezelf uit mijn eigen verwarring (455 downloads )

Hoe help ik mezelf uit mijn eigen verwarring