Herinneringen als je jezelf voor de voeten loopt

Herinneringen als je jezelf voor de voeten loopt

In dit document vind je een aantal suggesties om weer naar binnen te keren. Je herinneren dat je jezelf voor de voeten loopt , is daarbij wel de belangrijkste.
Vervolgens is het van het grootste belang om al je gedachten, die minder dan neutraal zijn, te laten gaan. Dan keert de rust in je hoofd terug. Dit lukt alleen maar als je het steeds weer doet. Zodra dat eenmaal aardig lukt, luister dan naar je ingevingen die vanzelf beginnen op te komen. Vaak zijn die veel nuttiger dan je met je hoofd kunt bedenken. Leer te luisteren naar je innerlijke gids. Je zult daar veel meer aan hebben dan datgene wat je zelf bedenkt.

Als je wilt weten hoe deze herinneringen dat je je zelf voor de voeten loopt, beter kunt leren onderscheiden, neem dan contact op. Als je wilt, kun je ook het E-book "Je welbevinden terugvinden" downloaden, daarin staan handvatten om je eigen lage gemoedstoestand kwijt te raken. Of je kunt me benaderen om je te helpen om te leren om meer vanuit de Drie Principes te leven, zodat je leven lichter en rijker wordt, en je je krachtiger gaat voelen. Daarvoor kun je hier kijken voor de verschillende mogelijkheden. Overigens ben ik altijd graag bereid om daarover met jou in gesprek te gaan, want soms is er iets anders nodig.

Wilt u deze pagina in PDF-formaat downloaden, klik dan hier:  Herinneringen als je jezelf voor de voeten loopt (342 downloads )