Team Optimalisatie Training

Team optimalisatie training

Hoe krijg ik mijn team betrokken bij hun werkopdracht en hoe houd ik ze daar? Hoe zorg ik dat de dagelijkse druk niet te hoog voor hen wordt, zodat er teamleden uitvallen? Wat is het effect van een constructievere samenwerkings-mindset? Waar haal ik de kennis om meer vanuit rust te handelen, zodat er minder fouten gemaakt worden, en dus minder "rework" is? Op welke wijze kan ik duidelijk maken dat ik liever heb dat mijn teamleden vanuit betrokkenheid werken dan vanuit pure productiegerichtheid? Hoe zorg ik dat ik een omgeving creëer waar mensen niet weglopen bij het eerste beste betere financiële aanbod van mijn concurrent?

Dat is een reeks van vragen die veel ondernemers en managers bezig houden. Waar los je dat mee op? Door je mensen betrokken te krijgen bij jouw deel van de organisatie. Als je er in slaagt om een voldoende stimulerende, veilige en plezierige omgeving te creëren en handhaven, zul je zien dat je productiviteit, de kwaliteit, snelheid van produceren, plezier in het werk omhoog gaan, en het verzuim omlaag.

Dat betekent dat je ze kunt helpen te leren om op een andere manier om te gaan met hun kijk op de wereld. Met het volgende programma zul je substantiële verbeteringen gaan zien in je team, waardoor je team veel beter gaat presteren.

Programma:

  • Introductie in het effect van jouw gemoedstoestand op je werk
  • Hoe ga ik om met stress en hoe help ik mijn teamgenoten daarmee?
  • Hoe kalmeer ik mijn geest zodat ik beter functioneer, en we daar allemaal de vruchten van plukken?
  • Inbreng versus betrokkenheid - hoe kom ik van pure inzet naar een constructieve bijdrage in mijn werk?
  • Productieve gesprekken - een alternatieve manier om synergie in teams te bereiken
  • Constructief omgaan met verschillen van inzicht door verbetering van onderlinge verhoudingen. Hoe doe ik dat?
  • Het verschil tussen overreding en gezamenlijk begrip en hoe het te bereiken?
  • Wat is mijn ego en welke rol laat ik mijn ego hebben in mijn leven?

In dit programma van vier dagen (8 dagdelen) worden teams geholpen om hun innerlijke kracht te ontwikkelen, waardoor na afronding van de training, de resultaten omhoog zullen gaan en het verzuim naar beneden.

Wil je weten waar de achterliggende begrip waar deze training op gebaseerd is? Kijk dan hier voor informatie over Sydney Banks, degene die dit oorspronkelijk verwoord heeft, kijk op deze pagina voor een korte beschrijving, of download mijn e-Book over dit onder werp hier.

Heb je interesse in het programma Team optimalisatie training? Neem contact op via de mail of telefoon, of klik op onderstaande button om naar mijn contactpagina te gaan.

Klik op deze knop om naar de contact pagina te gaan.