Inschrijfpagina live webinar 4 februari 2020

Op 4  februari 2020 om 19:30 uur (CET) houd ik mijn veertiende gratis live webinar over de Drie Principes.

Inschrijfpagina live webinar 4 februari 2020

Als je je onderaan inschrijft op deze "Inschrijfpagina live webinar 4 februari 2020", krijg je een dag voor het eigenlijke webinar de link opgestuurd naar de Zoom sessie. Iedere ingeschrevene krijgt dan, na het webinar, een link naar een mogelijkheid om het webinar te downloaden/te bekijken. Een uur voor het webinar krijg je nog een herinnering.
Voor zover je nog niet bent toegevoegd aan mijn mailing lijst voeg ik je gelijk toe, én ontvang je een link naar mijn gratis e-book over de drie principes. Zo blijf je op de hoogte van mijn laatste activiteiten en kun je over de basis beschikken die je voor het webinar nodig hebt. Je kunt je altijd onderaan iedere mail en onderaan iedere pagina van deze site je weer uitschrijven.

Ik vind het bijzonder leuk om te kunnen aankondigen dat Eline Sluys ook deze avond weer aansluit als 3P Coach. Zij is de schrijfster van het boek: "Het Laatste Zelfhulpboek", en doet mee als medepresentatrice!

Waar gaan we het over hebben:

 • Wil je vooraf weten wat de Drie Principes zijn, kijk dan voor een korte beschrijving hier.
  Wil je nog meer in de diepte weten, kijk, luister of lees dan naar de video's/audio's/boeken van Sydney Banks.
 • Het thema van deze avond is: Je baan verliezen.
  Je baan verliezen kan je behoorlijk uit je evenwicht brengen, waardoor je de neiging hebt om jezelf voor de voeten te gaan lopen. Dat gevoel van "van je stuk zijn" werkt destabiliserend, en helpt niet om jouw beste versie van jezelf te laten zien. In deze sessie zullen Eline en ik ingaan op hoe het begrip van de drie principes je kan helpen om met het verlies van je baan om te gaan en vanuit zelfvertrouwen en met meer veerkracht terug te komen. We zullen aan de hand van reële voorbeelden te helpen in een andere richting te kijken dan je gewend bent.  Op deze manier geven Eline en ik weer iets meer helderheid over dit dit onderwerp vanuit dit revolutionaire gedachtegoed.
  Wil je dit echt leren en integreren in je leven? Neem dan onderstaand contact op en maak een afspraak.
 • Meer weten over eerdere webinars? Alle video filmpjes zijn hier te vinden. Als je ze liever via YouTube bekijkt, kan dat hier.
 • Overigens kun je ook alle "audio-only" versies downloaden van mijn site, ga daarvoor naar deze pagina. Je kunt ze dan bijvoorbeeld van je telefoon beluisteren op ieder moment dat je wilt.

Hoe lang duurt het:

 • In principe duurt het live webinar ongeveer een uur.
 • We beginnen met een stuk inleiding dat ca. 20-30 minuten duurt.
 • Daarna volgt het interactieve deel. Er is dan ruimte voor vragen en discussie.
 • Als er dan nog behoefte aan is, kunnen we persoonlijke vragen beantwoorden, waarbij de vragensteller mag kiezen of dat in de video komt of niet.
 • Het eerste en tweede deel worden altijd opgenomen en later gepubliceerd op YouTube, zodat anderen daar ook van kunnen leren.
 • Als je een persoonlijke vraag hebt kun je altijd via de onderste button een afspraak direct in mijn agenda plaatsen, dan kun je die vraag voorleggen.

Wat is het voor een soort webinar:

 • Het is de bedoeling dat we samen (Eline en ik) ca. 20-30 minuten uitleg geven wat het begrip is en wat voor een impact het kan hebben op je leven.
 • Het tweede deel is bedoeld als interactief, je kunt daar vragen stellen en we kunnen discussiëren over het onderwerp van het webinar.
 • Na ca. een uur sluiten we -in overleg met de deelnemers-  het webinar officieel af. Er is dan nog ruimte voor persoonlijke vragen die men wil delen met de groep aanwezigen. We zullen dan expliciet vragen of degene die de persoonlijke vraag stelt, akkoord gaat met opname. Zo niet, dan zetten we de opname uit. Het tweede deel is vaak veel meer toegespitst op concrete vragen van de deelnemers en geeft vaak aanleiding tot interessante discussies.

Begrijp even goed:

 • Deelname aan dit live webinar is gratis en verplicht je tot niets.
 • Het live webinar start met jouw webcam uit, zo dat je privacy gegarandeerd wordt. Als je dat wenst, kun je die zelf aanzetten.
 • Je kunt, indien je dit wilt, je gebruikersnaam verbergen in de video-instellingen van Zoom. Dan zien de anderen (als ook je webcam uit is) een zwart scherm zonder naam.
 • Als je tijdens het webinar teveel achtergrondgeluid maakt, gun ik mezelf de vrijheid om je te "muten" (=je microfoon uit te zetten). Als je dan toch een vraag wilt stellen of een opmerking wilt plaatsen, kun je een "digitale hand (raise hand)" op te steken, of jezelf te "unmuten" (door op het symbooltje van de microfoon te klikken). Beide voorzieningen staan prominent onder in het scherm aangegeven (wel even klikken of "tappen").
 • Ik neem de eerste twee delen van het webinar op en stel het nadien openbaar beschikbaar. Dat betekent dat als je je webcam aanzet, je ook voor iedereen zichtbaar zult zijn, als je een opmerking plaatst of voldoende geluid maakt. Als we er toe overgaan om na het webinar nog wat "door te gaan" zullen we -op verzoek- de opname stoppen, en kunnen we "onder ons" even verder praten. Je kunt altijd rechts boven in het scherm zien of de opname nog loopt, met een rood opname symbooltje. Dus als het je niet bevalt, kun je onmiddellijk je deelname beëindigen.
 • Zoom kun je via allerlei apparaten bekijken. Het eenvoudigst gaat dat via je web-browser, in de uitnodiging staat een link naar de sessie. Je kunt ook een app(licatie) downloaden en installeren voor je desk-/laptop, je tablet en de meeste telefoons.
  Ik heb goede ervaringen met Zoom qua verbindingskwaliteit en stabiliteit. Het werkt het gemakkelijkst via een internet/WiFi aansluiting, via 4G is het (meestal) ook goed te doen, al kost dat wel de nodige megabytes of zelfs gigabytes van je bundel. Je kunt ook via telefoon inloggen, en alleen het geluid meemaken. Er zijn daarvoor inbelnummers, die kun je hier vinden.
 • Tegenwoordig heb ik iedereens' webcamera "uit" staan bij het begin van het live webinar. Dat betekent dat je camera én je microfoon uit staan. Als je dus zichtbaar/hoorbaar wil zijn, zult je die zelf even moeten "aanzetten".

Inschrijven op "Inschrijfpagina live webinar 4 februari 2020"

Ik hoop dat ik met het hierboven staande je informatiebehoefte een beetje heb vervuld, en kijk er naar uit om je te "zien" tijdens het live webinar. Vul je gegevens op het onderstaande formulier in om je in te schrijven. Je komt dan permanent op de uitnodigingslijst te staan. Kun je onverhoopt toch niet deelnemen, krijg je in ieder geval de link naar de opname van het webinar, zodra die beschikbaar is. Mocht je al ingeschreven zijn op mijn maillijst: je krijgt separaat een persoonlijke uitnodiging met de link naar het webinar (als je "webinars" heb angegeven als interesseveld). Je kunt dan de instellingen van je account aanpassen in de link onderaan in de uitnodigingsmail met als kopje "update your preferences".

Klik onderstaand op de button, dan wordt je naar een inschrijfpagina geleid.  Mocht je geen bevestiging ontvangen, mail me dan even, dan kan ik je altijd nog met de hand toevoegen.

Door dit formulier in te vullen en te verzenden, wordt je ingeschreven voor het live webinar en kom je op mijn maillist te staan. Zodra je je opgegeven hebt voor mijn maillist krijg je automatisch ook een link naar het E-book "Je welbevinden terugvinden" toegestuurd. Ik stuur je, eenmaal opgegeven, na afloop van ieder webinar, de link naar het videobestand van het webinar toe.

Je krijgt tegelijkertijd een paar keuzen om op de hoogte gehouden te worden via mijn maillist. Vink daarbij minstens het vakje "Webinars" aan, dan houd ik je daarvan op de hoogte.  Als dat je teveel mailverkeer wordt, kun je je altijd uitschrijven onderaan iedere mail die ik je stuur, of onderaan iedere pagina op mijn site.

We kijken er naar uit om je 4 februari 2020 om 19:30 uur te begroeten op Zoom!

klik hier om je op te geven...