Inschrijfpagina live webinar 3 september 2019
om 19:30 uur.

Op 3 september 2019 om 19:30 uur (CET) houd ik mijn zesde live webinar over de Drie Principes.

Inschrijfpagina live webinar 3 september 2019

Als je je onderaan inschrijft op deze "Inschrijfpagina live webinar 3 september 2019", kan ik je gegevens opslaan en krijg je in een dag voor het eigenlijke webinar de link opgestuurd naar de Zoom sessie. Iedere ingeschrevene krijgt dan,  altijd na het webinar, een link naar een mogelijkheid om het webinar te downloaden/te bekijken.
Voor zover je nog niet bent toegevoegd aan mijn mailing lijst voeg ik je gelijk toe. Je blijft zo op de hoogte van mijn laatste activiteiten. Je kunt je altijd onderaan iedere mail, of onderaan iedere pagina van deze site je weer uitschrijven als je dat wilt.

Waar gaan we het over hebben:

 • Ik begin met een zeer korte inleiding van de Drie Principes.
  Als je van tevoren wilt weten wat de Drie Principes zijn, kijk dan voor een korte beschrijving hier. Je kunt ook een e-book met een uitgebreide beschrijving hier downloaden.
  Wil je nog meer in de diepte weten, kijk, luister of lees dan naar de video's/audio's/boeken van Sydney Banks.
 • Het thema van deze avond is: Stress, haar verlammende invloed op je en hints om er mee om te gaan.
  Stress wordt steeds meer gerelateerd aan allerlei klachten en aandoeningen. Nog afgezien van het feit dat stress een onaangenaam gevoel met zich meebrengt, is blootstelling aan langdurige stress gewoon slecht voor je lichaam. In haar pogingen om om te gaan met de negatieve gevolgen van stress zal je lichaam allerlei processen in gang zetten waar je eigenlijk meer last van hebt dan baat bij hebt. Waardoor je soms onvoorspelbare klachten kunt ontwikkelen waar de medische wetenschap maar ten dele mee kan omgaan. Rust nemen (niets doen) helpt niet om de oorzaak weg te nemen, die kun je meestal vinden in je denken en het geloven van die gedachten. Dus blijf je zitten met je stress. Wat helpt dat wel? Leren omgaan met het menselijk systeem, en te leren begrijpen hoe het echt werkt.  In dit webinar leg ik uit hoe je daar op een vruchtbare manier mee kunt omgaan. Wil je dit echt leren en integreren in je leven? Neem dan contact op en maak een afspraak.

Hoe lang duurt het:

 • In principe duurt het live webinar ongeveer een half uur. Dit deel wordt opgenomen en wordt later op Youtube geplaatst
 • Als er daarna nog behoefte is om vragen uitgebreider te beantwoorden kunnen we een half uurtje doorgaan. Je bent dan vrij om te blijven kijken en deelnemen, of de sessie te beëindigen. Het tweede deel wordt niet opgenomen, zodat je je vrij kunt voelen om elke vraag te stellen.

Wat is het voor een soort webinar:

 • Het is de bedoeling dat ik ca. 15-20 minuten uitleg wat het begrip is en wat voor een impact het kan hebben op je leven.
 • Het is de bedoeling dat het interactief is, maar ik zal op bepaalde momenten -mocht dat nodig zijn- wel de regie terugnemen.
 • De laatste 10-15 minuten zijn gepland om eventuele vragen te beantwoorden.
 • Na een half uur sluiten we het webinar officieel af. Er is dan, als daar behoefte aan is, nog een gelegenheid om door te praten, en je meer persoonlijke vragen te stellen. De opname is dan uit.

Begrijp even goed:

 • Deelname aan dit live webinar is gratis en verplicht je tot niets.
 • Het live webinar start nu met jouw video uit, zo dat je privacy gegarandeerd wordt. Als je dat wenst, kun je die zelf aanzetten.
 • Dit is voor mij het zesde webinar, en voor mij ook bedoeld als leermoment om hier in de toekomst verder mee te gaan. Het is echt geen probleem om uren over deze Drie Principes te praten, er is zóveel aan te ontdekken en over te vertellen!
 • Als je tijdens het webinar teveel achtergrondgeluid maakt, gun ik mezelf de vrijheid om je te "muten" (=je microfoon uit te zetten). Als je dan toch een vraag wilt stellen of een opmerking wilt plaatsen, kun je een "digitale hand (raise hand)" op te steken. Beide voorzieningen staan prominent onder in het scherm aangegeven.
 • Ik neem het eerste deel van de webinar op en stel het nadien openbaar beschikbaar (na verstrekking van je mailadresgegevens). Dat betekent dat als je je camera aanzet, tijdens het webinar, je ook voor iedereen zichtbaar zult zijn, als je een opmerking plaatst of voldoende geluid maakt. Als we er toe overgaan om na het webinar nog wat "door te gaan" zal ik de opname stoppen, en kunnen we "onder ons" even verder praten. Je kunt altijd rechts boven in het scherm zien of de opname nog loopt, met een rood symbooltje.
 • Zoom kun je via allerlei apparaten bekijken. Het eenvoudigst gaat dat via je Browser, in de uitnodiging staat een link naar de sessie. Je kunt ook een app(licatie) downloaden en installeren voor je desk-/laptop, je tablet en de meeste telefoons. Ik heb goede ervaringen met Zoom qua verbindingskwaliteit en stabiliteit. Het werkt het gemakkelijkst via een internet/WiFi aansluiting, via 4G is het (meestal) ook goed te doen, al kost dat wel de nodige megabytes of zelfs gigabytes van je bundel. Je kunt ook via telefoon inloggen, en alleen het geluid meemaken. Er zijn daarvoor inbelnummers die kun je hier vinden.
 • Als je je ongemakkelijk voelt dat je soms zichtbaar wordt op het scherm, kun je binnen Zoom je webcamera uitzetten. Er komt dan een zwart scherm in plaats van je opname met het label erop dat je bij gebruik van Zoom hebt gekozen. In de meeste gevallen kun je dat links onderaan het scherm kiezen. Ik heb tegenwoordig iedereens camera "uit" staan bij het begin van het live webinar.

Inschrijven op "Inschrijfpagina live webinar 3 september 2019"

Ik hoop dat ik met het hierboven staande je informatiebehoefte een beetje heb vervuld, en ik kijk er naar uit om je te zien tijdens het live webinar. Vul je gegevens op het onderstaande formulier in om je in te schrijven. Als je onverhoopt toch niet deelneemt, krijg je in ieder geval de link naar de opname van het webinar. Mocht je al ingeschreven zijn op mijn maillijst: je krijgt separaat een uitnodiging. Je kunt dan de instellingen van je account aanpassen in de link onderaan in de uitnodigingsmail met als kopje "update your preferences". (je kunt je zelfs voor de komende drie live webinars opgeven.)

Ik kijk er naar uit om je de 3 september 2019 om 19:30 uur te begroeten op Zoom!

Klik onderstaand op de button, dan wordt je naar een inschrijfpagina geleid.  Mocht je geen bevestiging ontvangen, mail me dan even, dan kan ik je altijd nog met de hand toevoegen.

Door dit formulier in te vullen en te verzenden, wordt je ingeschreven voor het live webinar. Je kunt, als je dat wilt, je ook gelijk opgeven voor de volgende twee live webinars. Ik stuur je na afloop van het webinar waar je je voor hebt opgegeven, de link naar het videobestand van het webinar toe.

Je krijgt tegelijkertijd een paar keuzen om op de hoogte gehouden te worden via mijn maillist. Vink daarbij minstens het vakje Webinars af, dan houd ik je daarvan op de hoogte. Als je ook de juiste datumvakjes afvinkt, krijgt je daar ook te gelegener tijd een bevestiging van.  Als dat je teveel mailverkeer wordt, kun je je altijd uitschrijven onderaan iedere mail die ik je stuur, of onderaan iedere pagina op mijn site.

klik hier om je op te geven...