Inschrijfpagina gratis live webinar 25 november 2019

Inschrijfpagina gratis live webinar 11 november 2019

Op 25 november 2019 om 19:30 uur (CET) houd ik mijn elfde gratis live webinar over de Drie Principes.

Inschrijfpagina live webinar 25 november 2019

Als je je onderaan inschrijft op deze "Inschrijfpagina live webinar 25 november 2019", krijg je een dag voor het eigenlijke webinar de link opgestuurd naar de Zoom sessie. Iedere ingeschrevene krijgt dan, na het webinar, een link naar een mogelijkheid om het webinar te downloaden/te bekijken.
Voor zover je nog niet bent toegevoegd aan mijn mailing lijst voeg ik je gelijk toe. Zo blijf je op de hoogte van mijn laatste activiteiten. Je kunt je altijd onderaan iedere mail, of onderaan iedere pagina van deze site je weer uitschrijven.

Ik vind het bijzonder leuk om te kunnen aankondigen dat Eline Sluys deze avond weer aansluit als 3P Coach en natuurlijk ook als schrijfster van het boek: "Het Laatste Zelfhulpboek", als medepresentatrice!

Waar gaan we het over hebben:

 • Als je vooraf wilt weten wat de Drie Principes zijn, kijk dan voor een korte beschrijving hier. Je kunt ook een e-book met een uitgebreide beschrijving hier downloaden.
  Wil je nog meer in de diepte weten, kijk, luister of lees dan naar de video's/audio's/boeken van Sydney Banks.
 • Het thema van deze avond is: De drie smaken van de drie Principes.
  Er is soms wat verwarring over wat de drie Principes nu eigenlijk zijn, en in welke gebieden je ze kunt gebruiken. In deze sessie hebben we het over die drie gebieden waar je de drie Principes in ieder geval kunt inzetten, en waarover verwarring kan ontstaan. Tijdens de vorige sessie hebben we het gehad over "het gebied" therapie, deze keer gaan we het hebben over hoe de drie Principes ingezet kunnen worden als op het spirituele vlak. Op deze manier geven Eline en ik weer iets meer helderheid over dit revolutionaire gedachtegoed.
  Wil je dit echt leren en integreren in je leven? Neem dan contact op en maak een afspraak.
 • Wil je meer weten over eerdere webinars? Alle YouTube filmpjes zijn hier te vinden.

Hoe lang duurt het:

 • In principe duurt het live webinar ongeveer een half uur (ik heb echter een uur van mijn tijd gereserveerd). Dit eerste deel wordt opgenomen en wordt later op YouTube geplaatst.
 • Indien er daarna nog behoefte is om vragen uitgebreider te beantwoorden zullen we een half uurtje doorgaan. Je bent dan vrij om te blijven kijken en deelnemen, of de sessie te beëindigen. Het tweede deel wordt - in overleg met de deelnemers- niet opgenomen, zodat je je vrij kunt voelen om elke vraag te stellen. Als je en persoonlijk vraag hebt kun je altijd via de onderste button een afspraak direct in mijn agenda plaatsen, dan kun je die vraag voorleggen.

Wat is het voor een soort webinar:

 • Het is de bedoeling dat we samen ca. 15-20 minuten uitleg geven wat het begrip is en wat voor een impact het kan hebben op je leven.
 • Deze sessies zijn bedoeld als interactief, maar ik zal op bepaalde momenten -mocht dat nodig zijn- wel de regie terugnemen.
 • De laatste 10-15 minuten zijn gepland om eventuele vragen te beantwoorden.
 • Na een half uur sluiten we -in overleg met de deelnemers-  het webinar officieel af. Er is dan, als daar behoefte aan is, nog een gelegenheid om door te praten, en je meer persoonlijke vragen te stellen. De opname is dan -meestal- uit. Overigens kan ik je van harte aanbevelen om juist bij dit tweede deel aan te sluiten.  Het is vaak veel meer toegespitst op concrete vragen van de deelnemers en geeft vaak aanleiding tot interessante discussies.

Begrijp even goed:

 • Deelname aan dit live webinar is gratis en verplicht je tot niets.
 • Het live webinar start nu met jouw webcam uit, zo dat je privacy gegarandeerd wordt. Als je dat wenst, kun je die zelf aanzetten.
 • Als je tijdens het webinar teveel achtergrondgeluid maakt, gun ik mezelf de vrijheid om je te "muten" (=je microfoon uit te zetten). Als je dan toch een vraag wilt stellen of een opmerking wilt plaatsen, kun je een "digitale hand (raise hand)" op te steken. Beide voorzieningen staan prominent onder in het scherm aangegeven (wel even klikken of "tappen").
 • Ik neem het eerste deel van de webinar op en stel het nadien openbaar beschikbaar. Dat betekent dat als je je camera aanzet, tijdens het webinar, je ook voor iedereen zichtbaar zult zijn, als je een opmerking plaatst of voldoende geluid maakt. Als we er toe overgaan om na het webinar nog wat "door te gaan" zal ik de opname stoppen, en kunnen we "onder ons" even verder praten. Je kunt altijd rechts boven in het scherm zien of de opname nog loopt, met een rood symbooltje.
 • Zoom kun je via allerlei apparaten bekijken. Het eenvoudigst gaat dat via je web-browser, in de uitnodiging staat een link naar de sessie. Je kunt ook een app(licatie) downloaden en installeren voor je desk-/laptop, je tablet en de meeste telefoons. Ik heb goede ervaringen met Zoom qua verbindingskwaliteit en stabiliteit. Het werkt het gemakkelijkst via een internet/WiFi aansluiting, via 4G is het (meestal) ook goed te doen, al kost dat wel de nodige megabytes of zelfs gigabytes van je bundel. Je kunt ook via telefoon inloggen, en alleen het geluid meemaken. Er zijn daarvoor inbelnummers die kun je hier vinden.
 • Ik heb tegenwoordig iedereens' webcamera "uit" staan bij het begin van het live webinar. Als je dus zichtbaar wil zijn, zult je die zelf even moeten "aanzetten".

Inschrijven op "Inschrijfpagina live webinar 25 november 2019"

Ik hoop dat ik met het hierboven staande je informatiebehoefte een beetje heb vervuld, en ik kijk er naar uit om je te zien tijdens het live webinar. Vul je gegevens op het onderstaande formulier in om je in te schrijven. Kun je onverhoopt toch niet deelnemen, krijg je in ieder geval de link naar de opname van het webinar. Mocht je al ingeschreven zijn op mijn maillijst: je krijgt separaat een uitnodiging. Je kunt dan de instellingen van je account aanpassen in de link onderaan in de uitnodigingsmail met als kopje "update your preferences".

Klik onderstaand op de button, dan wordt je naar een inschrijfpagina geleid.  Mocht je geen bevestiging ontvangen, mail me dan even, dan kan ik je altijd nog met de hand toevoegen.

Door dit formulier in te vullen en te verzenden, wordt je ingeschreven voor het live webinar en kom je op mijn maillist te staan. Zodra je je opgegeven hebt voor mijn maillist krijg je automatisch ook het E-book "Je welbevinden terugvinden" toegestuurd. Ik stuur je na afloop van het webinar waar je je voor hebt opgegeven, de link naar het videobestand van het webinar toe.

Je krijgt tegelijkertijd een paar keuzen om op de hoogte gehouden te worden via mijn maillist. Vink daarbij minstens het vakje Webinars af, dan houd ik je daarvan op de hoogte.  Als dat je teveel mailverkeer wordt, kun je je altijd uitschrijven onderaan iedere mail die ik je stuur, of onderaan iedere pagina op mijn site.

We kijken er naar uit om je 11 november 2019 om 19:30 uur te begroeten op Zoom!

klik hier om je op te geven...