Op 17/18 maart 2020 om 19:30 uur (CET) houden Eline Sluys en ik, het volgende gratis live webinar over: "Je Ego voorbij"

Inschrijfpagina live webinar 17/18 maart 2020: Waar gaat het over?

Je Ego. Direct gekoppeld aan je zelfbeeld. En oh, wat kan het ego je voor de voeten lopen. Ja maar, jij bent toch die persoon waar we altijd op kunnen rekenen? Die altijd wel wil luisteren? Of diegene die altijd die moeilijke beslissingen neemt? Die keihard kan onderhandelen? Zij die altijd mensen helpt die in de problemen zijn gekomen?

Dat zijn geen karaktereigenschappen, dat zijn aangeleerde programma's die je hebt toegeëigend ergens tijdens je leven. Omdat ze voldeden aan een beeld van jezelf dat je geconstrueerd hebt. En steeds weer voldoen aan die programma's doet pijn. En het kan anders.

Kortom, je ego kan je flink voor de voeten lopen...

En het kan echt zo veel gemakkelijker. Je kunt namelijk ook eens kritisch naar die karaktereigenschappen kijken en beoordelen of ze je niet voor de voeten lopen. En ze gewoon afschaffen. Wààààt? Afschaffen? Ja. In dit webinar leggen Eline en ik uit dat je die oude programma's gewoon kunt laten voor wat ze zijn, en steeds weer opnieuw kunt kiezen wat jíj wilt. Waardoor er meer rust in je komt. Omdat je je niet meer knel voelt zitten tussen wie je dénkt dat je moet zijn, en wie je in werkelijkheid bent.

Als je het basisbegrip van de drie principes eigen maakt, krijg je inzicht hoe je daar mee om kunt gaan. Dat levert je in ieder geval een gunstiger verhouding met jezelf op. Maar er is meer. Op het moment dat je begrijpt hoe je ego werkt, gebeuren er nog andere dingen. Je gaat beter functioneren. Ook kun je beter met anderen omgaan, omdat je meer vanuit bewustzijn anderen tegemoet treedt. Je creativiteit versterkt omdat je meer vanuit je rust naar dingen kunt kijken en komen er gemakkelijker oorspronkelijke ideeën naar boven. Als laatste (en zeker niet de minste) krijg je inzichten in vragen die je jezelf stelt. Je hebt immers dan de rust gecreëerd om in alle rust te luisteren naar je innerlijke stem, die altijd beschikbaar is om je te adviseren.

Eline Sluys (van: Het laatste zelfhulpboek) is er deze keer weer bij!

Waar gaan we het over hebben:

 • Wil je vooraf weten wat de Drie Principes zijn, kijk dan voor een korte beschrijving hier.
  Benieuwd naar nog meer in de diepte: kijk, luister of lees dan naar de video's/audio's/boeken van Sydney Banks.
  Overigens: Als je je opgeeft voor het webinar, krijg je automatisch mijn e-book toegestuurd.
 • Het thema van deze avond is: Je ego voorbij.
  Je ego veroorzaakt ontevredenheid over jezelf. het zet je onder druk. Maar hoe tem je dat ego? In deze sessie zullen we ingaan op hoe het begrip van de drie principes je kan helpen om je ego te temmen. Wat je als alternatief kunt doen. Hoe het gerelateerd is aan stress, onzekerheid en depressie.
  Zo kun je vanuit zelfvertrouwen en met meer veerkracht terug komen bij je ego. We zullen aan de hand van reële voorbeelden je helpen in een andere richting te kijken dan je gewend bent.  Op deze manier geven we weer iets meer helderheid over dit onderwerp vanuit dit revolutionaire gedachtegoed.
  Wil je dit echt leren en integreren in je leven? Neem dan onderstaand contact op en maak een afspraak.
 • Meer weten over eerdere webinars? Alle video filmpjes zijn hier te vinden. Als je ze liever via YouTube bekijkt, kan dat hier.
 • Overigens kun je ook alle "audio-only" versies downloaden van mijn site, ga daarvoor naar deze pagina. Je kunt ze dan bijvoorbeeld van je telefoon beluisteren op ieder moment dat je wilt.

Hoe lang duurt het:

 • In principe duurt het live webinar ongeveer een uur.
 • We beginnen met een stuk inleiding dat ca. 20-30 minuten duurt.
 • Daarna volgt het interactieve deel. Er is dan ruimte voor vragen en discussie.
 • Als er dan nog behoefte aan is, kunnen we persoonlijke vragen beantwoorden, waarbij de vragensteller mag kiezen of dat in de video komt of niet.
 • Het eerste en tweede deel worden altijd opgenomen en later gepubliceerd op YouTube, zodat anderen daar ook van kunnen leren.
 • Als je een persoonlijke vraag hebt kun je altijd via de onderste button een afspraak direct in mijn agenda plaatsen, dan kun je die vraag voorleggen.

Wat is het voor een soort webinar:

 • Het is de bedoeling dat we ca. 20-30 minuten uitleg geven wat het begrip en thema is en wat voor een impact die kunnen hebben op je leven.
 • Er is een tweede deel, dat is bedoeld als interactief. je kunt daar vragen stellen en we kunnen discussiëren over het onderwerp van het webinar of elk ander onderwerp.
 • Na ca. een uur sluiten we -in overleg met de deelnemers-  het webinar officieel af. Er is dan nog ruimte voor persoonlijke vragen die men wil delen met de groep aanwezigen. We zullen dan expliciet vragen of degene die de persoonlijke vraag stelt, akkoord gaat met opname. Zo niet, dan zetten we de opname uit. Het tweede deel is vaak veel meer toegespitst op concrete vragen van de deelnemers en geeft vaak aanleiding tot interessante discussies.

Begrijp even goed:

 • Deelname aan dit live webinar is gratis en verplicht je tot niets.
 • Het live webinar start met jouw webcam uit, zo dat je privacy gegarandeerd wordt. Als je dat wenst, kun je die zelf aanzetten.
 • Je kunt, indien je dit wilt, je gebruikersnaam verbergen in de video-instellingen van Zoom. Dan zien de anderen (als ook je webcam uit is) een zwart scherm zonder naam.
 • Als je tijdens het webinar teveel achtergrondgeluid maakt, gun ik mezelf de vrijheid om je te "muten" (=je microfoon uit te zetten). Als je dan toch een vraag wilt stellen of een opmerking wilt plaatsen, kun je een "digitale hand (raise hand)" op te steken, of jezelf te "unmuten" (door op het symbooltje van de microfoon te klikken). Beide voorzieningen staan prominent onder in het scherm aangegeven (wel even klikken of "tappen").
 • Ik neem de eerste twee delen van het webinar op en stel het nadien openbaar beschikbaar. Dat betekent dat als je je webcam aanzet, je ook voor iedereen zichtbaar zult zijn, als je een opmerking plaatst of voldoende geluid maakt. Als we er toe overgaan om na het webinar nog wat "door te gaan" zullen we -op verzoek- de opname stoppen, en kunnen we "onder ons" even verder praten. Je kunt altijd rechts boven in het scherm zien of de opname nog loopt, met een rood opname symbooltje. Dus als het je niet bevalt, kun je onmiddellijk je deelname beëindigen.
 • Zoom kun je via allerlei apparaten bekijken. Het eenvoudigst gaat dat via je web-browser, in de uitnodiging staat een link naar de sessie. Je kunt ook een app(licatie) downloaden en installeren voor je desk-/laptop, je tablet en de meeste telefoons.
  Ik heb goede ervaringen met Zoom qua verbindingskwaliteit en stabiliteit. Het werkt het gemakkelijkst via een internet/WiFi aansluiting, via 4G is het (meestal) ook goed te doen, al kost dat wel de nodige megabytes of zelfs gigabytes van je bundel. Je kunt ook via telefoon inloggen, en alleen het geluid meemaken. Er zijn daarvoor inbelnummers, die kun je hier vinden.
 • Tegenwoordig heb ik iedereens' webcamera "uit" staan bij het begin van het live webinar. Dat betekent dat je camera én je microfoon uit staan. Als je dus zichtbaar/hoorbaar wil zijn, zult je die zelf even moeten "aanzetten".

Inschrijven op "Inschrijfpagina live webinar 17/18 maart 2020"

Ik hoop dat ik met het hierboven staande je informatiebehoefte een beetje heb vervuld, en kijk er naar uit om je te "zien" tijdens het live webinar. Vul je gegevens op het onderstaande formulier in om je in te schrijven. Kun je onverhoopt toch niet deelnemen, krijg je in ieder geval de link naar de opname van het webinar, zodra die beschikbaar is. Mocht je al ingeschreven zijn op mijn maillijst: je krijgt separaat een persoonlijke uitnodiging met de link naar het webinar (als je "webinars" heb aangegeven als interesseveld). Je kunt dan de instellingen van je account aanpassen in de link onderaan in de uitnodigingsmail met als kopje "update your preferences".

Klik onderstaand op de button, dan wordt je naar een inschrijfpagina geleid.  Mocht je geen bevestiging ontvangen, mail me dan even, dan kan ik je altijd nog met de hand toevoegen.

Door dit formulier in te vullen en te verzenden, wordt je ingeschreven voor het live webinar en kom je op mijn maillist te staan. Zodra je je opgegeven hebt voor mijn maillist krijg je automatisch ook een link naar het E-book "Je welbevinden terugvinden" toegestuurd. Ik stuur je, eenmaal opgegeven, na afloop van ieder webinar, de link naar het videobestand van het webinar toe.

Je krijgt tegelijkertijd een paar keuzen om op de hoogte gehouden te worden via mijn maillist. Vink daarbij minstens het vakje "Webinars" aan, dan houd ik je daarvan op de hoogte.  Als dat je teveel mailverkeer wordt, kun je je altijd uitschrijven onderaan iedere mail die ik je stuur.

We kijken er naar uit om je 17/18 maart 2020 om 19:30 uur te begroeten op Zoom!

Inschrijfpagina gratis live 3P webinar