Swier's Coaching https://www.swierscoaching.com/ Coaching voor mensen die (nu eindelijk) resultaten willen. Wed, 25 May 2022 14:56:13 +0000 nl hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.1.1 https://www.swierscoaching.com/wp-content/uploads/2017/11/cropped-4200-Swier-Miedema-017-32x32.jpg Swier's Coaching https://www.swierscoaching.com/ 32 32 Een korte podcast over de drie principes en haar implicaties. Deze podcasts gaan steeds weer over een specifiek onderwerp in relatie tot de drie principes. Op deze manier probeer ik de toepassing van het begrip van de drie principes te verduidelijken. Het doel hiervan is om mensen die geïnteresseerd zijn in de drie principes, korte handvatten te geven voor die toepassing. Zodat het gemakkelijker wordt om gemakkelijk te leven en meer uit het leven te halen. Swier Miedema clean episodic Swier Miedema swier@swierscoaching.com swier@swierscoaching.com (Swier Miedema) Swier Miedema 3P in 5 Series Swier's Coaching https://www.swierscoaching.com/wp-content/uploads/powerpress/3Pin5Logo-White-Large.jpg https://www.swierscoaching.com/blog/ TV-G Nederland Nederland Wekelijks 139274682 Tekst “De Drie Principes uitgelegd” aangescherpt https://www.swierscoaching.com/2022/05/25/tekst-de-drie-principes-uitgelegd-aangescherpt/ https://www.swierscoaching.com/2022/05/25/tekst-de-drie-principes-uitgelegd-aangescherpt/#respond Wed, 25 May 2022 14:56:13 +0000 https://www.swierscoaching.com/?p=8304 Ik heb de tekst van de pagina “De Drie Principes uitgelegd” aangescherpt. Ik zag in mijn site data, dat die pagina toch wel regelmatig geraadpleegd werd, dus vond ik het belangrijk om de tekst op de pagina maar weer eens te herzien. Ik hoop dat jullie er wat aan hebben en als altijd, ik [...]

Het bericht Tekst “De Drie Principes uitgelegd” aangescherpt verscheen eerst op Swier's Coaching.

]]>

Ik heb de tekst van de pagina “De Drie Principes uitgelegd” aangescherpt. Ik zag in mijn site data, dat die pagina toch wel regelmatig geraadpleegd werd, dus vond ik het belangrijk om de tekst op de pagina maar weer eens te herzien. Ik hoop dat jullie er wat aan hebben en als altijd, ik kom er graag met je over in gesprek!

Het bericht Tekst “De Drie Principes uitgelegd” aangescherpt verscheen eerst op Swier's Coaching.

]]>
https://www.swierscoaching.com/2022/05/25/tekst-de-drie-principes-uitgelegd-aangescherpt/feed/ 0 8304
Aankondiging jaargang 3 Opleiding tot Drie Principes Facilitator https://www.swierscoaching.com/2022/02/15/aankondiging-jaargang-3-opleiding-tot-drie-principes-facilitator/ https://www.swierscoaching.com/2022/02/15/aankondiging-jaargang-3-opleiding-tot-drie-principes-facilitator/#respond Tue, 15 Feb 2022 15:45:26 +0000 https://www.swierscoaching.com/?p=7866 Jaargang 3 van de Opleiding tot Drie Principes Facilitator begint 2 september 2023! Op 2 september 2023 begint jaargang 3 van de Opleiding tot Drie Principes Facilitator! Je kunt je daar nu al voor inschrijven, dan krijg je een korting van € 500,= op het totale kostenbedrag. Voorwaarde daarvoor is dat je je vóór 1 [...]

Het bericht Aankondiging jaargang 3 Opleiding tot Drie Principes Facilitator verscheen eerst op Swier's Coaching.

]]>
Jaargang 3 van de Opleiding tot Drie Principes Facilitator begint 2 september 2023!

Op 2 september 2023 begint jaargang 3 van de Opleiding tot Drie Principes Facilitator!

Je kunt je daar nu al voor inschrijven, dan krijg je een korting van € 500,= op het totale kostenbedrag. Voorwaarde daarvoor is dat je je vóór 1 juni inschrijft.

Ga naar de pagina waar je alle details kunt vinden van de training, en aarzel niet om een vrijblijvend gesprek te boeken om je persoonlijke vragen te stellen. Onderaan heel veel pagina's op mijn site staan groene knoppen, als je daar op klikt, krijg je toegang tot mijn online agenda om een afspraak te plannen. Dat kan persoonlijk, via videobellen, of telefonisch, de keuze is aan jou! Je kunt ook gewoon deze link volgen, dan geraak je daar ook.

Ik kijk er naar uit om je daar te ontmoeten!

Het bericht Aankondiging jaargang 3 Opleiding tot Drie Principes Facilitator verscheen eerst op Swier's Coaching.

]]>
https://www.swierscoaching.com/2022/02/15/aankondiging-jaargang-3-opleiding-tot-drie-principes-facilitator/feed/ 0 7866
De kracht van bewustzijn. https://www.swierscoaching.com/2022/01/03/de-kracht-van-bewustzijn/ https://www.swierscoaching.com/2022/01/03/de-kracht-van-bewustzijn/#respond Mon, 03 Jan 2022 13:57:11 +0000 https://www.swierscoaching.com/?p=7769 Rosmalen, oudejaarsavond 2021, 21:30 uur. Ik was net uit mijn vrijdagavond coachingsessie van Heartfelt Presence gekomen en was net gaan zitten om aan te sluiten bij een potje D&D (Dungeons & Dragons) wat gedurende de kerstvakantie was geïntroduceerd door onze kinderen. Ik verheugde me op een uurtje of wat gezellig een (nogal nieuw) spel doen. [...]

Het bericht De kracht van bewustzijn. verscheen eerst op Swier's Coaching.

]]>
Rosmalen, oudejaarsavond 2021, 21:30 uur.

Ik was net uit mijn vrijdagavond coachingsessie van Heartfelt Presence gekomen en was net gaan zitten om aan te sluiten bij een potje D&D (Dungeons & Dragons) wat gedurende de kerstvakantie was geïntroduceerd door onze kinderen. Ik verheugde me op een uurtje of wat gezellig een (nogal nieuw) spel doen.

Ik was me net weer aan het verdiepen in "het verhaal" van het spel, toen mijn telefoon ging. Mijn echtgenote. Ze (mijn schoonzus en echtgenote) waren net 10-15 minuten eerder vertrokken om onze hond (Pip) en de hond van haar schoonzus (Lara) nog even uit te laten voor het vuurwerkgeweld losbarstte. Haar stem klonk bezorgd: "Lara is zoek!". Kennelijk was Lara geschrokken van geknal van vuurwerk van een lokale boerderij en had het op een lopen gezet. Het was alleen onduidelijk in welke richting. Lara is een Ridgeback op leeftijd (10 jaar), maar nog prima in staat om het op een lopen te zetten.

De gehele familie kwam in actie om haar te vinden (in het donker). Ik pakte mijn auto om om de grote plas heen te rijden en haar op te vangen als ze naar het noordwesten was gerend. De anderen zochten rondom het moeras en in zuidoostelijke richting. Mijn zoon was vanuit zuidoostelijke richting om de plas heen gelopen, en toen ik hem halverwege aan de overkant tegenkwam, zonder resultaat, werd het tijd om over andere scenario's na te denken.

Natuurlijk kwamen er allerlei doemscenario's te tevoorschijn: "Wat als we die hond niet terugvinden voor middernacht?" en "Als ze nu al schrikt van een paar knallen, wat gebeurt er dan wel niet als het straks hier "losgaat" met het oudejaarsvuurwerk?

Gelukkig realiseerde ik me dat een dergelijk denken me niets dan narigheid zou opleveren, dus ik hielp mezelf om na te denken over wat wél zou kunnen helpen. Zodra ik die gedachten had laten passeren, bedacht ik dat een plaatsing op social media misschien kon helpen. Dus ik plaatste midden in de polder een bericht op Facebook (FB) en WhatsApp (WA) op pagina's van groepen die een binding hadden met onze wijk. Vervolgens liep ik verder terug naar mijn auto om te overleggen met de anderen. Weer thuis aangekomen bleek dat er nog een deel  van de wijk niet echt bekeken was, dus ik vertrok samen met mijn bezorgde schoonzus om het vierde kwadrant te doorzoeken.

Ondertussen gebeurde er iets moois op Facebook en Whatsapp. De oproep werd opgepakt door diverse mensen die het bericht deelden met andere FB en WA groepen. Uiteindelijk is de oproep meer dan 80 keer gedeeld. Er kwamen zelfs mensen uit de wijk helpen zoeken. Zo lief!

Na iets van een half uur kreeg ik een WA bericht dat ik snel op de FB pagina van onze wijk moest kijken. Daar stond een bericht met foto's van Lara, die in paniek naar een klein dorpje 6 km verderop was gelopen en daar door een echtpaar liefdevol was opgevangen. Nu was het alleen nog een kwestie van het adres vinden om haar op te pikken. Met wat heen en weer geschuif met berichten, kreeg ik, zodra ik in de auto was, een telefoontje van de lieve mensen die Lara hadden opgevangen. Adres ingevoerd in de navigatie en 10 minuten later konden we Lara, verschrikt, maar oh zo blij dat ze haar baasje weer zag, oppikken.

Om half 12 waren we allemaal weer veilig thuis. De honden hebben het vuurwerk onder de tafel doorgebracht, verschrikt als ze waren.

Lieve mensen van Facebook en WhatsApp, dank voor jullie hulp!

De moraal van dit verhaal? Zodra je geconfronteerd wordt met een crisis, heeft het geen zin om mee te gaan met je paniekerige gedachten, maar probeer te bedenken wat wel zinvol lijkt. Zodra je leert om die paniekgedachten te laten voor wat ze zijn, nl. vluchtige gedachten die ook weer voorbij gaan, zal er weer rust in je geest komen waardoor je helderder kunt denken.

En dan komen de oplossingen vanzelf.

Rosmalen, Maren-Kessel en omgeving, dank voor jullie hulp.

Het bericht De kracht van bewustzijn. verscheen eerst op Swier's Coaching.

]]>
https://www.swierscoaching.com/2022/01/03/de-kracht-van-bewustzijn/feed/ 0 7769
3p in 5: Het Hoe van 3P https://www.swierscoaching.com/2021/12/17/3pin-5-het-hoe-van-3p/ https://www.swierscoaching.com/2021/12/17/3pin-5-het-hoe-van-3p/#respond Fri, 17 Dec 2021 16:13:54 +0000 https://www.swierscoaching.com/?p=7756 Het "hoe" van de drie principes bestaat feitelijk niet. Dat komt omdat, wanneer je met het "hoe" bezig gaat, je op zoek gaat naar een manier om de principes toe te passen. Echter, het gedachtegoed van de principes is geen methode of manier van werken, maar een beschrijving van hoe het menselijk systeem echt werkt. [...]

Het bericht 3p in 5: Het Hoe van 3P verscheen eerst op Swier's Coaching.

]]>
Het "hoe" van de drie principes bestaat feitelijk niet. Dat komt omdat, wanneer je met het "hoe" bezig gaat, je op zoek gaat naar een manier om de principes toe te passen. Echter, het gedachtegoed van de principes is geen methode of manier van werken, maar een beschrijving van hoe het menselijk systeem echt werkt. En een beschrijving kun je niet uitvoeren.

Het gaat dus helemaal niet om het "hoe" maar veel meer om het "wat". Het gaat er in essentie om dat je langzaam maar weker bewust wordt van welke gedachten je hinderen. Zodra je die gaat "betrappen", kun je er ook geen aandacht meer aan besteden. En kan zomaar je helderheid ontstaan, omdat je begrijpt dat het geen zin heeft om je steeds zorgen te maken over dingen die ooit gebeurt zijn, maar je nu niet meer kunnen benadelen of dat je geen zorgen meer hoeft te maken over dat wat nog gaat gebeuren, maar waar je toch geen idee van hebt.

Het bericht 3p in 5: Het Hoe van 3P verscheen eerst op Swier's Coaching.

]]>
https://www.swierscoaching.com/2021/12/17/3pin-5-het-hoe-van-3p/feed/ 0 Het "hoe" van de drie principes bestaat feitelijk niet. Dat komt omdat, wanneer je met het "hoe" bezig gaat, je op zoek gaat naar een manier om de principes toe te passen. Echter, het gedachtegoed van de principes is geen methode of manier van werken, Het gaat dus helemaal niet om het "hoe" maar veel meer om het "wat". Het gaat er in essentie om dat je langzaam maar weker bewust wordt van welke gedachten je hinderen. Zodra je die gaat "betrappen", kun je er ook geen aandacht meer aan besteden. En kan zomaar je helderheid ontstaan, omdat je begrijpt dat het geen zin heeft om je steeds zorgen te maken over dingen die ooit gebeurt zijn, maar je nu niet meer kunnen benadelen of dat je geen zorgen meer hoeft te maken over dat wat nog gaat gebeuren, maar waar je toch geen idee van hebt.
]]>
Swier Miedema 1 8 3p in 5: Het Hoe van de principes clean 5:18 7756
3P Facilitator Opleiding, 2e jaargang staat gepland! https://www.swierscoaching.com/2021/05/04/3p-facilitator-opleiding-2e-jaargang-staat-gepland/ https://www.swierscoaching.com/2021/05/04/3p-facilitator-opleiding-2e-jaargang-staat-gepland/#respond Tue, 04 May 2021 18:55:36 +0000 https://www.swierscoaching.com/?p=7422 Jaargang 2 van de 3P Facilitator Opleiding is gepland en de inschrijving is geopend! Vandaag heb ik de gegevens van de 3P Facilitator Opleiding opgefrist en voorzien van data voor de voorlichtingswebinars. Ik heb het programma een heel klein beetje aangepast en versterkt, maar in hoofdlijnen is het programma hetzelfde gebleven. Veel interactie, veel [...]

Het bericht 3P Facilitator Opleiding, 2e jaargang staat gepland! verscheen eerst op Swier's Coaching.

]]>

Jaargang 2 van de 3P Facilitator Opleiding is gepland en de inschrijving is geopend!

Vandaag heb ik de gegevens van de 3P Facilitator Opleiding opgefrist en voorzien van data voor de voorlichtingswebinars.

Ik heb het programma een heel klein beetje aangepast en versterkt, maar in hoofdlijnen is het programma hetzelfde gebleven.

Veel interactie, veel ontdekken en veel beschouwen. Ik heb genoten van de eerste jaargang, en gezien dat de deelnemers grote stappen hebben gemaakt in hum begrip van de principes. Ook voor mij is dit een leerzaam jaar geweest (en het is nog niet klaar!).

Als je wilt weten wat het programma behelst kun je hier terecht, daar vind je de meeste details.

Voor diegenen die meer informatie willen, specifieke vragen hebben, of een beetje een gevoel willen krijgen wie ik ben, heb ik een zestal korte webinars gepland in mei en in juni. Op diezelfde pagina kun je de data vinden en vind je ook een link om je in te schrijven voor die gratis webinars.

Tot 1 juli is er een "early bird" korting beschikbaar.
Alle "early birds" krijgen een korting van € 500,= op het tarief.

Je hoeft het totale bedrag niet in een keer af te rekenen. Je kunt het bedrag ook in 10 termijnen betalen, ook als je gebruik maakt van de "early bird" korting.

Voor de 3P Facilitator Opleiding geldt een maximaal aantal deelnemers van 12.

Ik hoop dat ik je mag verwelkomen, ik heb ontzettende zin in jaargang 2!

Wil je meer weten over het begrip van de drie principes? Op deze pagina leg ik kort uit hoe het begrip werkt. Als je meer wilt lezen, ik heb ook een e-book, wat je hier kunt downloaden. Wil je meer weten over de oorspronkelijke verwoorder en initiator van de drie principes, Sydney Banks, ga dan naar deze site.

Boek *DIRECT* een vrijblijvende afspraak!

Het bericht 3P Facilitator Opleiding, 2e jaargang staat gepland! verscheen eerst op Swier's Coaching.

]]>
https://www.swierscoaching.com/2021/05/04/3p-facilitator-opleiding-2e-jaargang-staat-gepland/feed/ 0 7422
Thuiskomen krijgt eerste vijf sterren beoordeling! https://www.swierscoaching.com/2021/03/25/thuiskomen-krijgt-eerste-vijf-sterren-beoordeling/ https://www.swierscoaching.com/2021/03/25/thuiskomen-krijgt-eerste-vijf-sterren-beoordeling/#respond Thu, 25 Mar 2021 11:40:02 +0000 https://www.swierscoaching.com/?p=7396 Onze vertaling Thuiskomen krijgt de eerste vijf sterren beoordeling! "Thuiskomen" krijgt eerste vijf sterren beoordeling op amazon.de, daar zijn we als vertalers best een beetje trots op. Dat laat zien dat we toch in een behoefte voorzien met deze vertaling, en dat hij (in ieder geval door één persoon)  gewaardeerd wordt. Pas even op! [...]

Het bericht Thuiskomen krijgt eerste vijf sterren beoordeling! verscheen eerst op Swier's Coaching.

]]>

Onze vertaling Thuiskomen krijgt de eerste vijf sterren beoordeling!

"Thuiskomen" krijgt eerste vijf sterren beoordeling op amazon.de, daar zijn we als vertalers best een beetje trots op.

Dat laat zien dat we toch in een behoefte voorzien met deze vertaling, en dat hij (in ieder geval door één persoon)  gewaardeerd wordt.

Pas even op! Amazon.nl heeft nu ook "Thuiskomen" in haar assortiment opgenomen. 

Wat echter heel vervelend is, dat ze daarvoor een soort random prijs hebben bepaald van € 37,99. Die prijs is foutief en het is uitermate hinderlijk dat ze zich bij amazon.nl niet houden aan de prijs die voor alle vertalingen is vastgesteld nl. € 14,08 (officieel is hij $ 15,95) Dus bij twijfel: bestellen via onderstaande link!

We proberen contact te krijgen met Amazon om dit in orde te krijgen.

Wil je meer weten over het begrip van de drie principes? Op deze pagina leg ik kort uit hoe het begrip werkt. Als je meer wilt lezen, ik heb ook een e-book, wat je hier kunt downloaden. Wil je meer weten over de oorspronkelijke verwoorder en initiator van de drie principes, Sydney Banks, ga dan naar deze site.

Het bericht Thuiskomen krijgt eerste vijf sterren beoordeling! verscheen eerst op Swier's Coaching.

]]>
https://www.swierscoaching.com/2021/03/25/thuiskomen-krijgt-eerste-vijf-sterren-beoordeling/feed/ 0 7396
Zoom sessie met Natasha Swerdloff en Dicken Bettinger een groot succes! https://www.swierscoaching.com/2021/03/11/zoom-sessie-met-natasha-swerdloff-en-dicken-bettinger-een-groot-succes/ https://www.swierscoaching.com/2021/03/11/zoom-sessie-met-natasha-swerdloff-en-dicken-bettinger-een-groot-succes/#respond Thu, 11 Mar 2021 14:27:14 +0000 https://www.swierscoaching.com/?p=7338 Zoom sessie met Natasha Swerdloff en Dicken Bettinger een groot succes! (video beschikbaar!) Gisteravond hielden we de zoom sessie met Natasha Swerdloff en Dicken Bettinger, ter gelegenheid van de introductie van "Thuiskomen". Dat is de Nederlandse vertaling van "Coming Home". Gezien het aantal deelnemers (60!) was dit een groot succes. Natasha en Dicken hebben [...]

Het bericht Zoom sessie met Natasha Swerdloff en Dicken Bettinger een groot succes! verscheen eerst op Swier's Coaching.

]]>

Zoom sessie met Natasha Swerdloff en Dicken Bettinger een groot succes! (video beschikbaar!)

Gisteravond hielden we de zoom sessie met Natasha Swerdloff en Dicken Bettinger, ter gelegenheid van de introductie van "Thuiskomen". Dat is de Nederlandse vertaling van "Coming Home". Gezien het aantal deelnemers (60!) was dit een groot succes. Natasha en Dicken hebben uitgebreid uitgelegd hoe het schrijven van het boek tot stand kwam en hoe ze steeds weer konden terugvallen op hun "inner wisdom" die hun creativiteit voedde.

Daarna was er uitgebreid ruimte om vragen te stellen over het boek en over elke vraag die maar bij wie dan ook opkwam. Het werd een prettige sessie waar veel deelnemers genoten van de atmosfeer, en Nathasha en Dicken alle ruimte namen om vragen te beantwoorden. Zo kwamen er vragen over keuzevrijheid aan bod, over hoe om te gaan met "in het nu zijn", of hoe je aan kunt  kijken tegen verbondenheid met resultaten. De sfeer was prettig en veilig en ik denk dat veel mensen deze zoom sessie er als een bijzonder aangename sessie hebben ervaren.

De registratie van deze sessie staat inmiddels op YouTube, maar je kunt de video ook hier en de audio hier beluisteren. Als je wilt, kun je je abonneren op mijn YouTube kanaal, dan wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste video's.

Al met al was de Zoom sessie met Natasha Swerdloff en Dicken Bettinger een fijne avond, waar we met veel genoegen aan terug denken.

Wil je meer weten over het begrip van de drie principes? Op deze pagina leg ik kort uit hoe het begrip werkt. Als je meer wilt lezen, ik heb ook een e-book, wat je hier kunt downloaden. Wil je meer weten over de oorspronkelijke verwoorder en initiator van de drie principes, Sydney Banks, ga dan naar deze site.

Het bericht Zoom sessie met Natasha Swerdloff en Dicken Bettinger een groot succes! verscheen eerst op Swier's Coaching.

]]>
https://www.swierscoaching.com/2021/03/11/zoom-sessie-met-natasha-swerdloff-en-dicken-bettinger-een-groot-succes/feed/ 0 7338
Thuiskomen: Dicken Bettinger en Natasha Swerdloff komen 10 maart (virtueel) naar Nederland! https://www.swierscoaching.com/2021/03/03/thuiskomen-dicken-bettinger-en-natasha-swerdloff-komen-10-maart-virtueel-naar-nederland/ https://www.swierscoaching.com/2021/03/03/thuiskomen-dicken-bettinger-en-natasha-swerdloff-komen-10-maart-virtueel-naar-nederland/#respond Wed, 03 Mar 2021 09:56:21 +0000 http://www.swierscoaching.com/?p=7311 Ter gelegenheid van de presentatie van de Nederlandse versie van "Coming Home" zijn Dicken Bettinger en Natasha Swerdloff op 10 maart om 20:00 uur aanwezig in een Zoom sessie die we dan organiseren! Sommigen van jullie weten dat Eline en ik de laatste maanden druk bezig geweest zijn met de vertaling van "Coming Home" [...]

Het bericht Thuiskomen: Dicken Bettinger en Natasha Swerdloff komen 10 maart (virtueel) naar Nederland! verscheen eerst op Swier's Coaching.

]]>

Ter gelegenheid van de presentatie van de Nederlandse versie van "Coming Home" zijn Dicken Bettinger en Natasha Swerdloff op 10 maart om 20:00 uur aanwezig in een Zoom sessie die we dan organiseren!

Sommigen van jullie weten dat Eline en ik de laatste maanden druk bezig geweest zijn met de vertaling van "Coming Home" naar "Thuiskomen" van Dicken Bettinger en Natasha Swerdloff. Vorige week is het boek beschikbaar gekomen op Amazon. Daar kun je het nu bestellen.

Om dat een beetje te vieren hebben we samen met Dicken en Natasha een Zoom webinar georganiseerd, speciaal voor de lancering van dit boekje.

Pak die kans om aanwezig te zijn bij dit webinar waar Dicken en Natasha beschikbaar zijn om vragen te beantwoorden en uitleg te geven.

Dit zijn de Zoom gegevens:

https://us02web.zoom.us/j/85955198806?pwd=bC8xUCtPMzhWWlFJVngvbHZYc2hRQT09

Meeting ID: 859 5519 8806
Passcode: 289285
One tap mobile
+31207947345,,85955198806#,,,,*289285# Netherlands

Dial by your location
+31 20 794 7345 Netherlands
+31 20 241 0288 Netherlands
+31 20 794 0854 Netherlands
+31 20 794 6519 Netherlands
+31 20 794 6520 Netherlands

Meeting ID: 859 5519 8806
Passcode: 289285
Find your local number: https://us02web.zoom.us/u/kK333o8Q

We verheugen ons er enorm op.

Mochten je verhinderd zijn op 10 maart, we nemen de video van het webinar op, en publiceren dat nadien op mijn YouTube-kanaal. Als je je abonneert op dat kanaal, wordt je automatisch geïnformeerd wanneer de video beschikbaar komt.

Over het boek "Thuiskomen"

Het boek "Thuiskomen" is een vertaling van het Engelstalige boek "Coming Home" van Dicken Bettinger en Natasha Swerdloff. Eline Sluys en ik hebben dat de afgelopen maanden vertaald naar het Nederlands, waarbij we geprobeerd hebben zoveel mogelijk de oorspronkelijke "geest" van het boek te behouden. Omdat Zowel Eline en ik beiden geregistreerde 3P practitioners zijn, hebben we dat kunnen doen vanuit onze kennis van 3P, waardoor we zo dicht mogelijk gebleven zijn bij de klank en kleur van het oorspronkelijke boek.

Dit boek gaat over het begrip "de drie principes" zoals destijds verwoord door Sydney Banks. Omdat het heel dicht bij de oorspronkelijke formulering blijft die Syd bedoeld had, beschouwen Eline en ik het als één van de zuiverste representaties van het gedachtengoed van Syd. Daarnaast ademt het boek liefde en begrip, waardoor je als het ware door het boek gedragen wordt naar een beter begrip van de principes. Naast een inleiding in de principes, geeft het boek ook praktische aanwijzingen over hoe om te gaan met misverstanden in het begrip van de principes.

Thuiskomen

Wil je meer weten over het begrip van de drie principes? Op deze pagina leg ik kort uit hoe het begrip werkt. Als je meer wilt lezen, ik heb ook een e-book, wat je hier kunt downloaden. Wil je meer weten over de oorspronkelijke verwoorder en initiator van de drie principes, Sydney Banks, ga dan naar deze site.

Het bericht Thuiskomen: Dicken Bettinger en Natasha Swerdloff komen 10 maart (virtueel) naar Nederland! verscheen eerst op Swier's Coaching.

]]>
https://www.swierscoaching.com/2021/03/03/thuiskomen-dicken-bettinger-en-natasha-swerdloff-komen-10-maart-virtueel-naar-nederland/feed/ 0 7311
“Thuiskomen”, de vertaling van “Coming Home” is klaar en wacht nu op publicatie https://www.swierscoaching.com/2021/02/12/thuiskomen-de-vertaling-van-coming-home-is-klaar-en-wacht-nu-op-publicatie/ https://www.swierscoaching.com/2021/02/12/thuiskomen-de-vertaling-van-coming-home-is-klaar-en-wacht-nu-op-publicatie/#comments Fri, 12 Feb 2021 10:31:42 +0000 http://www.swierscoaching.com/?p=7284 "Thuiskomen" is klaar! We (Eline Sluys en ik) zijn blij en een beetje trots dat we de vertaling van "Coming Home" van Dr. Dicken Bettinger en Natasha Swerdloff hebben afgerond. De vertaling wacht nu nog op publicatie op Amazon. Dat zal ik de komende weken wel gaan gebeuren. We zullen de echte aankondiging [...]

Het bericht “Thuiskomen”, de vertaling van “Coming Home” is klaar en wacht nu op publicatie verscheen eerst op Swier's Coaching.

]]>

"Thuiskomen" is klaar!

We (Eline Sluys en ik) zijn blij en een beetje trots dat we de vertaling van "Coming Home" van Dr. Dicken Bettinger en Natasha Swerdloff hebben afgerond. De vertaling wacht nu nog op publicatie op Amazon. Dat zal ik de komende weken wel gaan gebeuren. We zullen de echte aankondiging met een webinar met de schrijvers introduceren op een nader te bepalen moment. Daarover binnenkort meer!

"Thuiskomen" gaat over hoe je de drie principes kunt integreren in je leven, en helpt je om in je kracht te gaan staan. Dicken Bettinger en Natasha Swerdloff lieten zicht inspireren door het oorspronkelijk door Sydney Banks verwoorde gedachtegoed, wat mensen helpt om te begrijpen hoe het menselijk mentale system écht werkt.

Als je gaat begrijpen hoe dit werkt, verandert je leven. Je zult een merkbare verlaging van je stress ervaren met daaraan gekoppeld een substantiële verbetering van je welbevinden. Angsten en depressies kunnen als sneeuw voor de zon verdwijnen, waardoor je leven enorm in kwaliteit vebetert.

"Thuiskomen" is een vertaling waarin we ons uiterste best hebben gedaan om de oorspronkelijke geest en sfeer van het boek zoveel mogelijk intact te houden, zodat de boodschap van de schrijvers zoveel mogelijk intact blijft. Het grappige is dat wij ieder tijdens de vertaling het gedachtegoed van de principes nog dieper zijn gaan begrijpen, waardoor het voor ons ook een verrijkende ervaring werd.

Eline en ik hopen dan ook dat "Thuiskomen" een welkome aanvulling zal zijn voor ieder die zich wil verdiepen in het gedachtegoed van de drie principes en daar de niet geringe voordelen uit wil halen.

Wil je meer weten over het begrip van de drie principes? Op deze pagina leg ik kort uit hoe het begrip werkt. Als je meer wilt lezen, ik heb ook een e-book, wat je hier kunt downloaden. Wil je meer weten over de oorspronkelijke verwoorder en initiator van de drie principes, Sydney Banks, ga dan naar deze site.

Het bericht “Thuiskomen”, de vertaling van “Coming Home” is klaar en wacht nu op publicatie verscheen eerst op Swier's Coaching.

]]>
https://www.swierscoaching.com/2021/02/12/thuiskomen-de-vertaling-van-coming-home-is-klaar-en-wacht-nu-op-publicatie/feed/ 2 7284
Hoe ga ik om met negatieve gedachten? Het webinar van 5 januari https://www.swierscoaching.com/2021/01/07/hoe-ga-ik-om-met-negatieve-gedachten-het-webinar-van-5-januari/ https://www.swierscoaching.com/2021/01/07/hoe-ga-ik-om-met-negatieve-gedachten-het-webinar-van-5-januari/#respond Thu, 07 Jan 2021 13:20:26 +0000 http://www.swierscoaching.com/?p=7277 Hoe ga ik om met negatieve gedachten? Afgelopen dinsdag was het weer zover: een 3P webinar, alweer de 34-ste! Deze keer ging het over hoe je het best met negatieve gedachten kunt omgaan. Eline en ik zijn uitgebreid ingegaan met alle kanten van negatieve (niet-helpende) gedachten. hoe je ze krijgt, of ze belangrijk zijn, [...]

Het bericht Hoe ga ik om met negatieve gedachten? Het webinar van 5 januari verscheen eerst op Swier's Coaching.

]]>

Hoe ga ik om met negatieve gedachten?

Afgelopen dinsdag was het weer zover: een 3P webinar, alweer de 34-ste! Deze keer ging het over hoe je het best met negatieve gedachten kunt omgaan.

Eline en ik zijn uitgebreid ingegaan met alle kanten van negatieve (niet-helpende) gedachten. hoe je ze krijgt, of ze belangrijk zijn, wat de gevolgen zijn als je ze gelooft, hoe je er mee om kunt gaan, enzovoorts. Dit onderwerp kwam naar voren tijdens het webinar van 5 december, waar Val vroeg hoe we haar konden raden om daar mee om te gaan. We proberen het onderwerp van zoveel mogelijk kanten te bekijken, zodat zij (en jij!) zoveel mogelijk antwoorden krijgt.

Wat we uitgebreid uitleggen is dat, wanneer je een negatieve (niet-helpende) gedachte gelooft, je daar altijd:

  • Je niet lekker bij voelt
  • Altijd onevenredig veel tijd in gaat zitten (die je beter had kunnen besteden)
  • Steeds weer veel energie vraagt ( ben jij niet ook bekaf na een verhitte discussie met een dierbare?)
  • Het je steeds weer iets op het relationele vlak kost (of met jezelf, of met die ander...)

Je kunt de video (en alle voorgaande) hier vinden  maar je kunt ook direct naar mijn YouTube kanaal gaan om het daar te bereiken. Als je daar toch bent, abonneer je dan, dat zorgt YouTube ervoor dat je op de hoogte gehouden wordt. Als je liever luistert, kun je alle audio bestanden van de webinars hier vinden, en als je dat wilt, kun je ze zelfs downloaden.

Volgende keer, 19 januari 2020, gaan we het hebben over hoe onbehagen of angst je denken vertroebelt, en hoe je dat het hoofd kunt bieden.

Voor nu: doe er je voordeel mee!

We kijken er naar uit om je te mogen begroeten.

Wil je meer weten over het begrip van de drie principes? Op deze pagina leg ik kort uit hoe het begrip werkt. Als je meer wilt lezen, ik heb ook een e-book, wat je hier kunt downloaden. Wil je meer weten over de oorspronkelijke verwoorder en initiator van de drie principes, Sydney Banks, ga dan naar deze site.

Het bericht Hoe ga ik om met negatieve gedachten? Het webinar van 5 januari verscheen eerst op Swier's Coaching.

]]>
https://www.swierscoaching.com/2021/01/07/hoe-ga-ik-om-met-negatieve-gedachten-het-webinar-van-5-januari/feed/ 0 7277