Via dit bericht kun je je opgeven voor een Webinar over 3P Facilitator Training bij te wonen.

Als je eerst even rustig wilt lezen wat de training behelst, dan kun je daarvoor hier terecht. Daar vind je alle details.

Als je je opgeeft via het onderstaande formulier, neem ik je op in mijn algemene maillist en krijgt je op tijd de gegevens toegestuurd om in te loggen in de Zoom room. In het formulier kun je kiezen voor een datum en tijd die je uitkomt. Je wordt gelijk opgenomen in  mij maillist en ontvangt mijn e-book als bonus. Verder wordt je op een later moment uitgenodigd voor een gratis persoonlijk kennismakingsgesprek, als je dat wilt.

Het Webinar over 3P Facilitator Training zal bestaan uit een korte inleiding over de training, daarna kun je al de vragen stellen die je maar wilt.

Je kunt je altijd, onderaan iedere mail vanuit mijn maillist, onderaan uitschrijven.

Ik kijk er naar uit om je binnenkort te zien op één van de webinars.

Wil je meer weten over het begrip van de drie principes? Op deze pagina leg ik kort uit hoe het begrip werkt. Als je meer wilt lezen, ik heb ook een e-book, wat je hier kunt downloaden. Wil je meer weten over de oorspronkelijke verwoorder en initiator van de drie principes, Sydney Banks, ga dan naar deze site.