#1 3P in 5: Introductie
De bedoeling van deze serie podcasts is om in ca. 5 minuten een korte uitleg te geven over de drie principes (3P) of een aspect daarvan. Deze podcast introduceert dat. Ik wil dat jullie er zoveel mogelijk wat aan hebben, het zijn dus korte podcasts, met een kop en een staart en waar het ergens over gaat. De frequentie zal iets hoger zijn dan die van de webinars, ca 1 keer per week. Misschien vaker, als ik me daartoe geïnspireerd voel. Zo krijgen jullie op termijn de beschikking over een reeks handreikingen met betrekking tot het begrip van 3P. Ik heb nu geregeld dat je dit ook kan volgen op iTunes, Android, Google Podcasts en Stitcher. Je kunt je ook via RSS abonneren.
Abusievelijk heb ik het in de podcast over het "concept van de drie principes" dat moet natuurlijk het begrip van de drie principes zijn.

Wil je meer weten over het begrip van de drie principes? Op deze pagina leg ik kort uit hoe het begrip werkt. Als je meer wilt lezen, ik heb ook een e-book, wat je hier kunt downloaden. Wil je meer weten over de oorspronkelijke verwoorder en initiator van de drie principes, Sydney Banks, ga dan naar deze site.